niacin Публикувано Септември 17, 2013 Share Публикувано Септември 17, 2013 (Редактирано) Колеги има нов албум на Върджил с много интересно видео/документален филм към албума: http://www.youtube.com/watch?v=YEMp1BW-YGs Предполагам ще ви е интересно. Албумът може да се закупи онлайн. Не е много скъп. Редактирано Септември 17, 2013 от niacin 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Септември 17, 2013 Share Отговорено Септември 17, 2013 (Редактирано) .. албума го има при братушките .... което не пречи да си го купиш пак .... ... страхотен албум ... вече го чух ... Редактирано Септември 17, 2013 от zanev 70 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niacin Отговорено Септември 17, 2013 Автор Share Отговорено Септември 17, 2013 E, позакупхме го Трябва да си уважаме труда доколкото е възможно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 17, 2013 Share Отговорено Септември 17, 2013 Пак ли е твърде доста математика и покрай нея тук-там музика? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kiusha82 Отговорено Септември 17, 2013 Share Отговорено Септември 17, 2013 Зависи от възприятията 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niacin Отговорено Септември 17, 2013 Автор Share Отговорено Септември 17, 2013 (Редактирано) На първо слушане ми е малко излишно математичен и на мен Но кой съм аз да се произнасям... Редактирано Септември 17, 2013 от niacin Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sasho_Crasho Отговорено Септември 17, 2013 Share Отговорено Септември 17, 2013 ^ Ценител, който не робува на атлетите и учените в музиката? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Септември 18, 2013 Share Отговорено Септември 18, 2013 Изгледах видеото, албума все още не съм го слушал. Винаги ме радват страшно много всякакви Backstage кадри! А като им видиш студиата и направо..... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 18, 2013 Share Отговорено Септември 18, 2013 Видеото беше много итнересно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niacin Отговорено Септември 18, 2013 Автор Share Отговорено Септември 18, 2013 Вече мога да споделя впечатления след като го слушах два пъти... В мен остава едно усещане за празнота.. Което означава, че по някаква причина музиката не ми "проговаря". Темите в рамките на една композиция се сменят супер бързо. Това допринася за впечатлението за безпътица. Същевременно има страхотни ритмични и мелодични линии - особено бас партиите и клавишните... Не знам... Малко се питам "защо е всичко това?". Но това са си мои впечатления. Вие ще си изградите своите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kiusha82 Отговорено Септември 18, 2013 Share Отговорено Септември 18, 2013 По принцип тази музика си е такава,не говори много,много.Кара те само да си задаваш въпроса "Как?" А бе,трудно се възприема и това си е Аз албума го слушах,поне няма безкрайни сола на Донати. На мен ми хареса,точно това и очаквах от този проект Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_ Отговорено Септември 18, 2013 Share Отговорено Септември 18, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги От скоро съм тук и се радвам, че вече се говори за новия албум на приятния психопат Върджил Донати Аз съм много доволен от този албум,тъй като съм много запознат с този голям Човек,мога заявя,че темичките даже се повтарят поне по два пъти,което си е направо супер Аз не мога да спра да го слушам Дерзайте колеги и само барабани Редактирано Септември 18, 2013 от drummer_ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Септември 20, 2013 Share Отговорено Септември 20, 2013 На мен лично, "On The Virg" ми е любимият му албум, верно също фрашкан с алгебра и геометрия, но сякаш там чисто фенския подход към музиката е като цяло в повече от новият...разбира се винаги е безкрайно удоволствие да слушаш нещо, което е създадено от такива брилянтни музиканти. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts