sturm Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Здравейте! Закупих нова китара - Epiphone Les Paul custom и ми се иска да я дам на лютиер да я постегне. Предполагам, че грифа е крив, струните са височни, а когато ги сваля има fret buzz. Открих качествени и добри лютиери във Варна, но ме интересува дали мога да намеря такива в Бургас? Поздрави! Цитирай
Supersonic Отговорено Септември 11, 2013 Отговорено Септември 11, 2013 Здравей, чакам да ми докарат китарата и имайки предвид, че е нисък клас китара предполагам, че ще и трябват настройки, а това ще ми е първата китара и не са ми ясни нещата. Помолих ги да ми я настроят, но дали ще го направят, не знам. Ако имам някакви проблеми мисля да отида при тези момчета в Несебър - https://www.facebook.com/pages/Dynacord-Shop-Nessebar/121302401261122 Разбират си от работата много момчетата, обаче нямам представа дали правят точно такива настройки, може да ги питаш. Цитирай
Krasi63 Отговорено Септември 11, 2013 Отговорено Септември 11, 2013 Не съм лютиер, но доста китари през последните две години съм пооправял. Ако искаш мога да я погледна, но другата седмица. 1 Цитирай
guitarlesson Отговорено Септември 11, 2013 Отговорено Септември 11, 2013 Аз съм от Бургас .Ще ти я сетна дет се вика Мисля че си я пипал и си я поразвалил малко а Ще я оправим Цитирай
aarab Отговорено Януари 9, 2015 Отговорено Януари 9, 2015 Понеже колегата не може да участва в лични съобщения ще го питам тука: Здрасти, купих си Epiphone SG Special и искам да се сетъпне правилно. Сега е в ре диез, а искам да е в МИ. Утре ми идват струните на Еликсир и искам да те питам - какви пари ще ми вземеш за да я направиш с прав треш род, верни прагове и т.н. Китарата си е ок, но не искма да я окипазя нещо.... Поздрави! Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 10, 2015 Отговорено Януари 10, 2015 1.Праговете са си верни 2. Кто е в Ре диез я вдигни за да е в Ми (това няма нищо общо със сетъпа) 3. Трешрода написано на български си е тъсрод и той не е прав. Срамота 1150 мнения и ни бъкел представа от инструмент! Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 10, 2015 Отговорено Януари 10, 2015 тва е за бисерите директно,мое да си е мислил за траш и от тук трешрод Цитирай
sardaesox Отговорено Януари 10, 2015 Отговорено Януари 10, 2015 Тошка, другата седмица ше я видим, остъй ги СофЯнците, те си взеха Костадин Димитров и ся се праят на оторени, маняк. Ако не са прекалено износени праговете и не е изкривено или пукнато дървото на грифа всичко друго се оправя за минути, да речем. Цитирай
Recommended Posts