kitaratapesho Публикувано Януари 27, 2005 Публикувано Януари 27, 2005 предлагам да се отвори нов раздел, който да се публикуват съобщения от сорта на "давам уроци" , "давам помещение под наем", "репетиционна предлага" , "студио предлага", "записвам китари" , "правя симбеци" и т.н. абе нещо като МУЗИКАЛНИ УСЛУГИ. Цитирай
synchu Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 (Редактирано) Защо бе, Бруте? "Ноти, уроци и други" не стига ли за поне половина от изброените от теб предмети на икономическата действителност? Не че няма резон и разум в предложението ама ше станат много подфоруми и едно безкрайно скролване и объркване, което и сега е налично и постоянно се местят теми напред-назад. Нечии други мисли? :think: :think: Редактирано Януари 27, 2005 от synchu Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 (Редактирано) "Нека всеки, който търси или предлага музикална литература го сподели тук и сега :-)!" някак си това изключва повечето от изброените. какво ще прави там "студио Х прави многолентови записи" ? а и ако поразгледаш форума за ноти ще видиш, че няма нито една обява за студиа, репетиционни, уроци, а всичко е пръснато произволно по другите форуми. Редактирано Януари 27, 2005 от kitaratapesho Цитирай
synchu Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 (Редактирано) "студио Х прави многолентови записи" ? хахахах ...... студио Х ми напомни за култовия сериал ;-) Така е, но това е променяемо - имам предвид пояснението (макар че оставам с едно впечатление, че тези пояснения рядко се четат) Де да знам де....лично на мен ми е неудобно, като има много форуми и респективно много скролване нагоре-надолу. Т'ва предполагам е въпрос на вкус и лична гледна точка. Принципно си прав обаче. Нека и другите да се изкажат. Редактирано Януари 27, 2005 от synchu Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 прав си, но днес в ОБЯВИ КУПУВА-ПРОДАВА цъфна точно "студио Х прави многолентови записи", а ако някой прави симебеци къде да го предложи, в раздела за певци или в раздела за тонрежисура и компютърно музициране... или и в двата ? отделно из форумите на отделните инструменти има такива обяви. това ще систематизира малко тези обяви в отделен форум и като ти трябва за някое парче някой да запише китара - влизаш там и гледаш вместо да пускаш обява в раздел "китари" и да търсиш там дали няма някой. това е моето мнение. Цитирай
AXE Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 А може просто "Купувам-Продавам" да стане "Купувам-Продавам-Предлагам" Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 ми може ако мислиш, че така е по-добре, но там има голям наплив на обяви за покупко-продажба и тези за студиа и услуги ще изчезват веднага назад. Цитирай
synchu Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 ми може ако мислиш, че така е по-добре, но там има голям наплив на обяви за покупко-продажба и тези за студиа и услуги ще изчезват веднага назад. още 1 +. разумно мдам... :think: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 ето - ходих в една перфектна репетиционна, бих и направил реклама с удоволствие, къде беше темата за репетиционните ? Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Аз също съм съгласен с kitaratapesho и съм за отваряне на нов форум за музикални услуги, където да се поства за уроци, студийни записи, репетиционни и т.н. :exclaim: Музикални услуги или нещо подобно. Съображенията са ми същите. Точно тези постове се загубват от продажби на hardware. :idea: Цитирай
Topsun Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 и аз съм на същото мнение!трябва да има такъв раздел!не забравяйте че без тези студиа,репетиционни и т.н сме загинали! Цитирай
Боян Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Мозе, мозе, за тва отдавна някой трябваше да се сети Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 подкрепят ме обичайните заподозрени Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 подкрепям, адаш прав си. аз съм за. гласувам :stop: пп само тоя е дигнал ръка за тва него ползвам Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 И аз съм яко "за".Няма да е никак, ама никак зле!!!Но... Поживьом - увидьем(тюх,няма руски буквички тука - така само се разваля лафът...) Цитирай
Recommended Posts