rocker_vn Публикувано Септември 8, 2006 Публикувано Септември 8, 2006 казвам се Ненко,живея във Варна... ето и снимки: снимка репетиция снимка концерт флаер Цитирай
kazimbutt Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Добре дошъл! Пожелавам ти приятно и полезно прекарване във форума. Цитирай
rocker_vn Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 Добре дошъл! Пожелавам ти приятно и полезно прекарване във форума. благодаря много е полезен форума,аз отдавна влизам но скоро се регистрирах Цитирай
Sad But True Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 А ти си сменил китарката май,а? А дубрие душел. Цитирай
rocker_vn Отговорено Септември 9, 2006 Автор Отговорено Септември 9, 2006 А ти си сменил китарката май,а? А дубрие душел. добре заварил много станах бясен като хвана БЯС,пък и аз съм си свирил само на китара по изключемие свирих бас,харесва ми но не е за мен... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Ей, за тоз Ненко много бяхме слушАли, най-накрая и да го видим Добре дошъл Цитирай
rocker_vn Отговорено Септември 9, 2006 Автор Отговорено Септември 9, 2006 (Редактирано) Ей, за тоз Ненко много бяхме слушАли, най-накрая и да го видим Добре дошъл кой си ти ве познавам ли те? още един познат във форума? Редактирано Септември 9, 2006 от rocker_vn Цитирай
dorchester Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 Ох, здрасти. Аз забравих да те поздравя (в писмен вид) за добре дошъл във форума . Ама то никога не е късно: Добре дошъл, значи! Успешно :read: и (второто не е задължително). Цитирай
Recommended Posts