Zlatanov Публикувано Септември 8, 2006 Публикувано Септември 8, 2006 (Редактирано) еин приятел ме пита кое е по-добро V-amp2 или Digitech RP 300? ако можете помогнете, че аз незнам пича търсел звук ала Сатриани и китарата му е Gibson Les Paul Редактирано Септември 8, 2006 от Petrucci Цитирай
lyubenski Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Аз съм за Digitech RP 300 ако се "разходи" из сайтове из нета ще види разликите м/у процесорите и може да прецени малко или много , но аз съм за Digitech RP 300 Цитирай
wessy Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 (Редактирано) ДИГИТЕК! (имай предвид че съм предубеден към тая марка) Посъветвай го обаче да си вземе РП250 (новата серия) Предполагам, че е на цената на РП300, само че е нов модел и по дефолт би трябвало да е с по-добър звук Редактирано Септември 8, 2006 от wessy Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Зависи :green: Няма значение какъв процесор ще си вземеш като търсиш звука на Сатриани , щото и двата посочени са на еднакво разстояние от оригинала . Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Според мен, с който и да е от двата процесора може, макар и да звучи малко по-стерилно да докара тон като сатриани. Вероятно ще минат години, обаче, за да се научи да свири достатъчно добре да го използва(предположение, не знам как свири в момента, може пък и да е добър). Изобщо за сега няма за какво да се сили, да взема процесора и да свири. Даже, както бях писал в една тема, ако може да вземе и един лариус Л55, и да му смени говорителя с фендер(общо 200 лв с говорителя) ще се получи много сполучлива комбинация. Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 аз имам в-амп 2ка и съм свирил на въпросния Диджитек немога да кажа кое е по-добро, двата са доста различни диджитек-а има някакъв драйф с който си докарваш тон ала-малмстиин и то доста успешно което адски много ме кефи, но някакъв по брутален драйв неможах да изкарам докато вампа има и някои друг здравичък драйв...е не са некви зверски ама стаат па то си зависи и в кво си го включил де..... тъй че най хубаво пробвай ги и двата и сам прецени Успех Цитирай
kiki vai Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Абе, пичове аз съм въпросният човек с гибсъна от "малко инфо"или нещо такова.Та както разбрахте не разполагам с много пари, така че въпросът ми е на каква цена мога да си намеря Digitech RP300a или съответно Rp250 нови и втора ръка. Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Digitech внасят Фактор - това е страницата им. Ето ти направо и линк за ценовата листа на Digitech: тук. Цитирай
kiki vai Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 Здравейте приятели!Искам да ви помоля за малко инфо относно новите процесорчета на Digitech, и по-конкретно RP250, както и за Yamaha DG Stomp. Защото според мен и двете имат добри и лоши страни, но искам да чуя мнението на спецовете Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 защо не питаш в старата тема, ами задръстваш с нови и нови? ако питаш мен ямаха Цитирай
Recommended Posts