rudibass Публикувано Август 8, 2013 Публикувано Август 8, 2013 Колеги! Имам едно питане ..Странно ми е, но може би е възможно.. Пускам пулта, пускам канал , ПФЛ ще избие диодите...на МЕЙН нищо ?!?!?! Специално на този модел гледам, че канал не се праща към L/R само към 1/2 и 3/4 групи . А на следващия който е 2443Х има такъв бутон до фейдърите.. Та питането ми е .. Е ли възможно наистина тея содомисти от Фоник така да са го направили, че за да пуснеш канал през МЕЙН трябва да го назначиш първо към СУБ и после тоя СУБ да го пуснеш към МЕЙН... Или просто шината, която пуска каналите директно към мейн леко далеко се е попрецакала. Нищо, че е чисто нов ... и го отворих запечатан . С огромно уважение Гого Цитирай
axel Отговорено Август 9, 2013 Отговорено Август 9, 2013 Жоре, според мен си е повреда, защото досега не съм виждал пулт, на който трябва да пратиш сигнала първо към група и от там към мейн-а. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Август 9, 2013 Отговорено Август 9, 2013 (Редактирано) Аз пък имам такъв . Това , че някой не е виждал нещо, не значи че не съществува, нали? За повишаване на звукотехническата култура - TASCAM M35, за многопистов запис с комутационни способности, които много днешни машини нямат. Редактирано Август 9, 2013 от Parni_Valjak Цитирай
rudibass Отговорено Август 11, 2013 Автор Отговорено Август 11, 2013 Последно май ще се окаже бъг .да го е....Сега чакам да ми пратят схемата на пулта и Рипейр менюъла от Фоник...Но все пак това е фирма , при която е напълно възможно да си купиш чисто нов пулт и той да не бачка. Цитирай
Лими Отговорено Август 12, 2013 Отговорено Август 12, 2013 (Редактирано) И аз преди години имах някакъв Таскам 16/4/2, на който трябва да пратиш сигнала първо към субгрупа и от там към мейн-а. Редактирано Август 12, 2013 от Лими Цитирай
rudibass Отговорено Август 14, 2013 Автор Отговорено Август 14, 2013 Последния бисер е директно от съпорт отдела на Фоник.. Господине , натиснете и копчето L/R , което е на всеки канал и той ще се комутира към мейн. WTF?!!??! Те не са си направили труда да видят, за кой точно модел пулт изобщо ги питам...Такива бутони по него няма хахахахаха.... Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Август 14, 2013 Отговорено Август 14, 2013 Попаднал си все пак на отзивчива секлеЦарка. Цитирай
rudibass Отговорено Август 14, 2013 Автор Отговорено Август 14, 2013 Както и да е ..Получих схема от едно момче инженер, раборил в бившата фирма вносител на Фоник за БГ, Шарк арт.. Та според схемата ..Каналите са си фабрично комутирани към мейн .. А комутацията към СУБ1,2,3,4, АУКС1,2,3,4 е опция, не задължителна операция.. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 14, 2013 Отговорено Август 14, 2013 И последно к'во се оказва? Бъг ли е или фийчър? Цитирай
Recommended Posts