Yiwigi Публикувано Септември 5, 2006 Публикувано Септември 5, 2006 Ето едно парче и от мен. Зад вратата (Погребален №1) Нещото е правено в домашни условия. Звуците са от Ямаха П90 и Роланд XP50, единствено тимпаните са от ВСТ. Хорът е истински, като главните действащи лица са Bobalan и Rubikon, на които дължа големи благораности за помощта Аз също се чувам тихичко нейде там Ще се радвам на мнения Приятно слушане! Цитирай
Burton Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 аз като да съм пристрастен, щото отнейде се познаваме , но пак ще кажа много емоция носи "нещото", изключително въздействащо е като атмосфера и изпълнение... а и микса мисля че е станал страхотен, особено с хора! Мога само още веднъж да ти кажа и чакам ново творение скоро Цитирай
AXE Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 БРАВО!!! Наистина много ми хареса :violin: В началото звучи направо като извадено от някой филм! Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 6, 2006 Автор Отговорено Септември 6, 2006 Благодаря Верно, че на места звучи малко саундтраково... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Е не, няма такъв хор! Просто нямам думи! Цитирай
bobalan Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 моля моля, аз имам само 1 глас в целия хор (познайте кой).... По-важната роля, която изиграх бе да дирижирам хора Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Личи си то, че има намеса свише! Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 6, 2006 Автор Отговорено Септември 6, 2006 моля моля, аз имам само 1 глас в целия хор (познайте кой).... По-важната роля, която изиграх бе да дирижирам хора Ам'че то да не е малко То това си е най-съществената работа Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 (Редактирано) Най-после да чуем нещо и от теб.. В добра посока е тръгнало и може да стане добре наистина.. Имам една-две препоръки: тоя-стринг пад отдолу на места прекалено офбийт идва като за тоя стил... Може да се дължи и на прекалено голяма атака.. Другото - опитай с тромпета от Chris Hein Horns - доста по-реалистичен е.. Тимпаните малко силнички ми идват.. Иначе пианото в началото много ми харесва ама не съм сигурен дали го свириш със състейн - ако е без, му сложи, по-добре ше стане май.. Успех! Редактирано Септември 7, 2006 от ecmjazz Цитирай
Recommended Posts