Zero Tolerance Публикувано Юли 17, 2013 Публикувано Юли 17, 2013 Здравейте, музикантье! След много години бачкане и борба, най-накрая стигнах до първата си песен и видео.. В доста тийн дух е, направена с много настроение и ударна доза любов и щастие! Надявам се да ви харесат песента и видеото и да се позабавлявате!С огромни благодарности към Ненчо Стефанов - Ninyo, за целия съпорт и за звездната поява! Enjoy! 5 Цитирай
martist Отговорено Юли 17, 2013 Отговорено Юли 17, 2013 Бреййй! Да си ебе майката!!! Модове извинявайте, ма много се изкефих дейба!!! Музика, "Саундът", Клип! Дръм луупа ме израдва МЕГА! Бахти якото! Пич, аз като един виден метъл и пианист романтик-класик едновременно... такова... много ме изненадА дет'се вика! Евала ти праим и очаквам следващите парчета! А за на живо как седят нещата (извинявам се, но не съм запознат) Цитирай
9182 Отговорено Юли 19, 2013 Отговорено Юли 19, 2013 Добре направено, но на мен ми дойде малко cheesy, дано това да е стила в който искаш да се развиваш. Успех! Цитирай
Recommended Posts