Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Започна прослушването на кандидати за слава за новия сезон.

Днес е кастинга във Велико Търново.

Успех на болярите, които ще се пробват!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Отговорено

Тя участва и на форумната среща която се сътоя май месец в Сарафово!

Втората снимка на пост 67

http://forum.muzikant.org/topic/133448-общонационална-сбирка-джем-23-26-май-сарафово/page-5

• 2 weeks later...
Отговорено

ОК

Но се справя прекрасно, определено вече ми е фаворит!

Вчера гледах, че продължава още напред! SUPER

• 2 months later...
Отговорено

Май това беше най-читавия формат - без воайорски изцепки, с най-добро шоу, най-добри участници - тази Жана е просто неудържима.

А най-жалката история беше музикална академия ... според мен, де. 

Отговорено (Редактирано)

Жана наистина заслужава първото място, но Х-фактор ми беше мъка за гледане(а и почти не го гледах), защото и повечето от участниците се мъчеха да пеят.

А Музикална Академия ми хареса най-много поради следните причини описани в този мой автоцитат:

Това е първото музикално серийно шоу, което ми харесва много!  :coolp: Признавам си, че в началото и аз бях резервиран, заради пикантният елемент в стил "ВИП Брадър". Харесва ми не заради пикантните преживявания и емоции вътре в къщата, а заради разнообразните теми и дискусии по типично българските(и не само) музикални и професионални проблеми, а именно - какво значи и какво ти "струва "да си професионален музикант в БГ, да направиш кариера на "звезда", отношенията между самите музиканти и на обществото към тях, условията при които се развива БГ музикалният бизнес, стиловите тенденции в българската музика и още много други, за които бихте се сетили.

За мен това шоу е перфектно изпипано и другите подобни формати бледнеят пред него(омръзна ми от скучни и бездарни напъни в другите подобни). Надявам се, че ще продължи още години и ще става все по-интересно(но не пошло), а и дано още по-полезно за българските музиканти.

Редактирано от Лими