cecko_affection Отговорено Септември 5, 2006 Автор Отговорено Септември 5, 2006 Тичам,тичам... мерси пичове :hello: Цитирай
Angry Samoan Отговорено Септември 30, 2006 Отговорено Септември 30, 2006 Аз съм чувал, че този ефект е пълен боклук, дори се разправя едва ли не като легенда, че самият Kurt Cobain е счупил и хвърлил един такъв демонстративно в публиката... Аз лично си свиря с Boss DS2, като го пускам през ампа ми Marshall МG 100 DFX, който не е на clean канал, а на crunch или лек distоrtion и така получавам към 90% звука на Nirvana,..Tрябва само най-после да си сложа и seymour duncan адаптера на бриджа на страта и нещата ще са съвсем както трябва Разбира се за "grunge" и fuzz-педали като BigMuff и Proco Ratt вършат работа.. Цитирай
vlaefff Отговорено Септември 30, 2006 Отговорено Септември 30, 2006 Аз вече продадох два единият за 60 лв. чисто нов, а другият стар, но америкаски с трафче за 70 лв. Купувачите са много доволни Цитирай
vlado1113 Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 SUPER E поне от семплите който чух на сайта http://www.digitech.com/products/Grunge.htm, а има и Cabinet Emulation директно в компютъра може да записваш. Според мен е по добър от Боса ds 1 Цитирай
npace Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Аз вече продадох два единият за 60 лв. чисто нов, а другият стар, но америкаски с трафче за 70 лв. Купувачите са много доволни абсолютно! Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 SUPER E поне от семплите който чух на сайта http://www.digitech.com/products/Grunge.htm, а има и Cabinet Emulation директно в компютъра може да записваш. Според мен е по добър от Боса ds 1 Според мен винаги трябва да се има предвид и как работи ефекта на изключено.Би трябвало ,когато е изключен да не прави нищо,за съжаление много често не е така. Аз имах Дигитек дисторжън(този дето звучи като дс 1 ,Рат и тн.,между другото имаше общо с дс 1 като звук,но не и като динамика)и открих ,че на байпас ми отнема прилично количество от високите на китарата,което никак не ме израдва и в следсвие на което го продадох. Има много хора за които чистият (клиин) звук не е особено важен и за такива този ефект чудесен,за съжаление аз ценя чистият наравно с изкривеният п.п.Говоря за дистиржъна не за Гръндж,който не съм пробвал,но подозирам,че ще има същия проблем Цитирай
Recommended Posts