Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

част от репетиция, заедно с всичките му там несъвършенства и излагации :) 

но пък си е натурално. да се надяваме утре на ливе-то да е по-добре.

• 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

ливе-то мина сравнително прилично (поне докато не си изсвирихме краткия репертоар от 10 песни и накрая не ни извикаха на бис, тогава се наложи да пеем с китариста двамата, резултатът беше потресаващ - има го заснето. Seek & Destroy към края на темата с кавъри на металика :))) )

иначе сме пълни аматьори. всеки си има друга професия и се събираме за по седмица-две в годината. 

китаристът мариян бачка мениджър на спа в един хотел в германия, аз съм преводач, барабанистът колю разкарва вафли с един бус, жена му зорница, клавиристката движи спедиторска фирма и така. единствено вокалът ни весо е професионален музикант, но него сега го няма. освен seek & destroy има заснет единствено този клип, пак на същата песен.

благодаря за интереса! :)

p.s. пропуснах най-важния човек в участието, малкото съкровище каролина. догодина завършва езикова гимназия и се впуска в дълбините на живота. сигурен съм, че я очаква голямо бъдеще и ще чуваме името и!

Редактирано от kulov
Отговорено

ние си свирим така аматьорската от края на 90те и все можем да извадим от дълбокия чувал едно 100-150 песни. ама да има кой да ги изпее :D

Отговорено

^Нема ,баце,да намериш мъж вокал за рок музика е трудна работа,абе мисията невъзможна (е аз говоря за някой да може да изпее Бон Скот)..,това девойче малко неуверено пее според мен (лично мнение),абе Никакви жени в групата!! :hysterical: .. :cheers2:

Отговорено

Това изпълнение ме кара да се сетя за една моя аверка, с която заедно с  Musicman сме свирили по мотосъбори - Цура. Колкото и да исках на тва яко маце да викаме Цвети, тя сама си искаше Цура. Мачкаше с визия, с техника, с тембър. Вдигаше тълпата, особено с тази песен. Накрая взимаше китарката на Рафо и правеше соло изпълнение на Before the dawn...После малкото и нежно гръбче тръгваше с някой мотор нанякъде...Е такава жена да си имаш в бандата!! :) Сега пее по корабите. И на сватбата на сестрата забихме с нея, събра им очите на гостите... Та има мацки, дето си пеят яко мъжки песни.

За съжаление от това, което чувам, не мисля, че точно тази песен е удобна за Carrie. Има приятен глас обаче - убеден съм, че някъде ще намери себе си. Дано търси!  

Отговорено

аз май миналото лято се запознах с мацката, за която говориш. свиреха в бар дакс в слънчев бряг. може би около 20-30 юли е било. поне мацката, за която се сещам напълно отговаря на образа, дето си обрисувал :)

благодаря за отзивите. 

и още веднъж, не ни съдете прекалено сурово, всички сме пълни аматьори, които пресвирват с голямо удоволствие по 2 пъти в годината :D

Отговорено

Е тя да е била. особено ако е сладка усмивка с пиърсинг в средата ;)

А иначе - не ви съдим, радваме ви се. Звукът и инструменталът ви е ок. Не правете компромиси с каквото ви се иска без да се съобразите с какво ще излезе  - това простичко съветче ще си позволя отново.

Дерзайте, трябва да бориме неправдата ( и чалгата ;) )