kulov Публикувано Юни 28, 2013 Публикувано Юни 28, 2013 част от репетиция, заедно с всичките му там несъвършенства и излагации но пък си е натурално. да се надяваме утре на ливе-то да е по-добре. 3 Цитирай
Eclipse69 Отговорено Юли 12, 2013 Отговорено Юли 12, 2013 как мина лайфа, нищо не казвате...пуснете нещо Цитирай
kulov Отговорено Юли 13, 2013 Автор Отговорено Юли 13, 2013 (Редактирано) ливе-то мина сравнително прилично (поне докато не си изсвирихме краткия репертоар от 10 песни и накрая не ни извикаха на бис, тогава се наложи да пеем с китариста двамата, резултатът беше потресаващ - има го заснето. Seek & Destroy към края на темата с кавъри на металика )) ) иначе сме пълни аматьори. всеки си има друга професия и се събираме за по седмица-две в годината. китаристът мариян бачка мениджър на спа в един хотел в германия, аз съм преводач, барабанистът колю разкарва вафли с един бус, жена му зорница, клавиристката движи спедиторска фирма и така. единствено вокалът ни весо е професионален музикант, но него сега го няма. освен seek & destroy има заснет единствено този клип, пак на същата песен. благодаря за интереса! p.s. пропуснах най-важния човек в участието, малкото съкровище каролина. догодина завършва езикова гимназия и се впуска в дълбините на живота. сигурен съм, че я очаква голямо бъдеще и ще чуваме името и! Редактирано Юли 13, 2013 от kulov Цитирай
Eclipse69 Отговорено Юли 14, 2013 Отговорено Юли 14, 2013 браво и доста публика се чува в края.....успех и да увеличите репертоара до към 20-30 поне 1 Цитирай
kulov Отговорено Юли 14, 2013 Автор Отговорено Юли 14, 2013 ние си свирим така аматьорската от края на 90те и все можем да извадим от дълбокия чувал едно 100-150 песни. ама да има кой да ги изпее Цитирай
Eclipse69 Отговорено Юли 15, 2013 Отговорено Юли 15, 2013 ммммммм да вокала винаги е проблем, успех !!! Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 15, 2013 Отговорено Юли 15, 2013 ^Нема ,баце,да намериш мъж вокал за рок музика е трудна работа,абе мисията невъзможна (е аз говоря за някой да може да изпее Бон Скот)..,това девойче малко неуверено пее според мен (лично мнение),абе Никакви жени в групата!! .. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 17, 2013 Отговорено Юли 17, 2013 Това изпълнение ме кара да се сетя за една моя аверка, с която заедно с Musicman сме свирили по мотосъбори - Цура. Колкото и да исках на тва яко маце да викаме Цвети, тя сама си искаше Цура. Мачкаше с визия, с техника, с тембър. Вдигаше тълпата, особено с тази песен. Накрая взимаше китарката на Рафо и правеше соло изпълнение на Before the dawn...После малкото и нежно гръбче тръгваше с някой мотор нанякъде...Е такава жена да си имаш в бандата!! Сега пее по корабите. И на сватбата на сестрата забихме с нея, събра им очите на гостите... Та има мацки, дето си пеят яко мъжки песни. За съжаление от това, което чувам, не мисля, че точно тази песен е удобна за Carrie. Има приятен глас обаче - убеден съм, че някъде ще намери себе си. Дано търси! Цитирай
kulov Отговорено Юли 17, 2013 Автор Отговорено Юли 17, 2013 аз май миналото лято се запознах с мацката, за която говориш. свиреха в бар дакс в слънчев бряг. може би около 20-30 юли е било. поне мацката, за която се сещам напълно отговаря на образа, дето си обрисувал благодаря за отзивите. и още веднъж, не ни съдете прекалено сурово, всички сме пълни аматьори, които пресвирват с голямо удоволствие по 2 пъти в годината Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 17, 2013 Отговорено Юли 17, 2013 Е тя да е била. особено ако е сладка усмивка с пиърсинг в средата А иначе - не ви съдим, радваме ви се. Звукът и инструменталът ви е ок. Не правете компромиси с каквото ви се иска без да се съобразите с какво ще излезе - това простичко съветче ще си позволя отново. Дерзайте, трябва да бориме неправдата ( и чалгата ) Цитирай
kulov Отговорено Юли 18, 2013 Автор Отговорено Юли 18, 2013 мисля, че е същата цура. благодаря за коментарите още веднъж Цитирай
Recommended Posts