Jump to content
Българският форум за музиканти

ПОСТАНОВКИ НА РЪЦЕТЕ!


Recommended Posts

Моля спазвайте добрия тон на дискусията а не си мерете пишките.

Също така не ми отговаряйте на това съобщение. То е за да ви предупредя. Всеки има право на мнение и ако не иска да чуе какво мислят другите то по-добре да не пише. Повече от ясно е, че не всички мислите еднакво. Темата ми се струва полезна и не ми се ще да я затварям.

 

Айде и умната <_>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не спорите,ето малък пример за захвата на Уекъл и на двете ръце.А най-добре е застъпен този въпрос в едно негово DVD"A natural evolution"2000 год. ако не ме лъже паметта.

http://youtube.com/watch?v=vzLUtL4Dkj0

А по темата,първия ми урок който ми даде барабаниста на Шуменската филхармония,преди почти 20 год. беше традиционния захват.Поради тази причина и до днес използвам само него,обръщам лявата палка само за свирене на первази,като свиря със задната и част на перваза,а не с шийката. Така ми е удобно и това е <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но все пак свят широк , хора различни. Да прави кой каквото иска, само да не ми се бърка на мен в работата

:beer::greenball: Кьосовски - завинаги! :greenball: От него има какво да се научи! Малко оф, но съвсем малко топик. Оги е синтезирал това, което трябва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си покажа и аз колко ми е дълъг.1. използвам трад.грип за да си почивам,защото като се разсвиря много и забравя да свърша солото навреме ми се изморяват пръстите и предмишницата,а като обърна палката хем използвам други пръсти(не мога да кажа кои,защото не мисля за това докато свиря),хем си вдигам левия крак на пръсти и си опирам ръката на него-да почива.А пък дясната ръка кучета я яли :) 2.Използвам трад.грип когато искам нежно свирене и повече ниски от барабанчето,защото аз правя струвам се с перваз го свиря барабанчето :) И ако не мисля за динамиката си свиря с перваз.А като обърна палката и си опра лакатя на коляното свиря само без перваз и не бъркам в ушите на слушателите.Говоря за малки затворени пространства,където свирим блуз и магията е в това да не се чуваш:P,за да чуят всички да чуят солиращия инструмент.Пък като му дойде времето(солото на барабани) си изкарваш агресията и след това same old перваз:)

П.П.Кьосовски добре дошъл.Един коментар=едно оплюване :P 2 коментара и всички са срещу теб :)

Редактирано от bonzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам,ама ако искаш да имаш силно изразено второ и четвърто време при нашият мониторинг на сцена си трябва.Плюс това на мен ми харесва,но гледам да се отуча по-малко от него.Да определено се кефя,когато на едно парче с изразено тежък риф има изразено силно второ,съответно и първо време;):)

П.П.Метъл и трошене на чинели,те тва е! :)

Редактирано от bonzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.