musicman Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Моля спазвайте добрия тон на дискусията а не си мерете пишките. Също така не ми отговаряйте на това съобщение. То е за да ви предупредя. Всеки има право на мнение и ако не иска да чуе какво мислят другите то по-добре да не пише. Повече от ясно е, че не всички мислите еднакво. Темата ми се струва полезна и не ми се ще да я затварям. Айде и умната <_> Цитирай
vihro Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 За да не спорите,ето малък пример за захвата на Уекъл и на двете ръце.А най-добре е застъпен този въпрос в едно негово DVD"A natural evolution"2000 год. ако не ме лъже паметта. http://youtube.com/watch?v=vzLUtL4Dkj0 А по темата,първия ми урок който ми даде барабаниста на Шуменската филхармония,преди почти 20 год. беше традиционния захват.Поради тази причина и до днес използвам само него,обръщам лявата палка само за свирене на первази,като свиря със задната и част на перваза,а не с шийката. Така ми е удобно и това е Цитирай
imperor Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Но все пак свят широк , хора различни. Да прави кой каквото иска, само да не ми се бърка на мен в работата Кьосовски - завинаги! От него има какво да се научи! Малко оф, но съвсем малко топик. Оги е синтезирал това, което трябва. Цитирай
bonzo Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 (Редактирано) Да си покажа и аз колко ми е дълъг.1. използвам трад.грип за да си почивам,защото като се разсвиря много и забравя да свърша солото навреме ми се изморяват пръстите и предмишницата,а като обърна палката хем използвам други пръсти(не мога да кажа кои,защото не мисля за това докато свиря),хем си вдигам левия крак на пръсти и си опирам ръката на него-да почива.А пък дясната ръка кучета я яли 2.Използвам трад.грип когато искам нежно свирене и повече ниски от барабанчето,защото аз правя струвам се с перваз го свиря барабанчето И ако не мисля за динамиката си свиря с перваз.А като обърна палката и си опра лакатя на коляното свиря само без перваз и не бъркам в ушите на слушателите.Говоря за малки затворени пространства,където свирим блуз и магията е в това да не се чуваш,за да чуят всички да чуят солиращия инструмент.Пък като му дойде времето(солото на барабани) си изкарваш агресията и след това same old перваз П.П.Кьосовски добре дошъл.Един коментар=едно оплюване 2 коментара и всички са срещу теб Редактирано Септември 1, 2006 от bonzo Цитирай
Katsko Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 нали знаеш че первазенето не е непременно за хвалба? Цитирай
bonzo Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 (Редактирано) Знам,ама ако искаш да имаш силно изразено второ и четвърто време при нашият мониторинг на сцена си трябва.Плюс това на мен ми харесва,но гледам да се отуча по-малко от него.Да определено се кефя,когато на едно парче с изразено тежък риф има изразено силно второ,съответно и първо време П.П.Метъл и трошене на чинели,те тва е! Редактирано Септември 4, 2006 от bonzo Цитирай
Katsko Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 ми що не пробваш с 2 барабанчета? Цитирай
bonzo Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Еми ако ми купиш второ хубаво барабанче обещавам,че ще го нося дори във Фенс. Цитирай
Recommended Posts