metalhammer Публикувано Август 28, 2006 Публикувано Август 28, 2006 Бих желал да чуя мненията ви за смяна на адаптерите на ниските модели страт китари. Основно ме интересува наистина изпробвани модели а не ревюта от сайтовете на димарзио или сеимор дънкан. Не на последно място модели с възможност да се закупят в БГ . Цитирай
docc Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 Уточни,ако може,кои модели имаш предвид.Имам опит при експериментиране с American Standart,който сред всички произвеждани модели(Squier/Fender - China;Indonesia;Korea;Japan;Mexico...) е на относително височко ниво,но сравнен с другите Американски серии,е от по-долните етажи. Цитирай
Overdrive Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 аз пък ще те питам - какъв звук търсиш??? аз си ъпгрейднах дъската с американски фендер адаптер от 80те, който купих от теб и съм много доволен, но си спомням, че ти каза че не ти харесва звука и бил слаб, от там стигам до извода че не търсиш стандартен страт звук, ами нещо по-мощно май?? уточни и какъв тип те интересува - хъмбъкер, сингъл, ноислес сингъл?? И имай в предвид че истинските сингли и ноислес имат не малка разлика в звука и в аутпута Цитирай
TONY Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 е хубаво е че овьрдрайв е харесал адаптера - който взе от мен сега се очертава да взема японски фендер и ако си заинтересован - кажи да пробваш адаптерите преди да сьм ги свалил аз все още нямам представа как звучат - но ще ги сменям с хьмбькер сеймьри в сингьл коил формат Цитирай
metalhammer Отговорено Август 29, 2006 Автор Отговорено Август 29, 2006 Тони задължително се обади преди да ги свалиш да мина да ги чуя. Ще си донеса и мойта тупалка за да има база за сравнение. Основно говорим за 3 сингл койл адаптери. Има 2 варианта или да сложа vintage адатери или хъмканселиг - сингли с пасивна намотка - така наречените вертикални хъмбъкери на които едната намотка е под основната . Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 ... И ако ви попадне някой хубав ноизлес ми пишете ... Цитирай
emil Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 Тони задължително се обади преди да ги свалиш да мина да ги чуя.Ще си донеса и мойта тупалка за да има база за сравнение. Основно говорим за 3 сингл койл адаптери. Има 2 варианта или да сложа vintage адатери или хъмканселиг - сингли с пасивна намотка - така наречените вертикални хъмбъкери на които едната намотка е под основната . Сложи си HS-3 . Като ми ги донесат от USA ще те викна да ги чуеш. Цитирай
Recommended Posts