synchu Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 Ето ритъм частта от една музичка, която записах и пуснах наскоро. Надявам се да стане добър джем. backing (в момента съм в мрежа, в която не се държи много добре автоматиката на форума, така че с копи/пейст ) http://music.synchu.com/howlin_pwapg_backing.mp3 с lead (има го в Авторска музика, но да спазваме схемата) http://soundcloud.com/synchu/piece-of-wood-and-pieces-of 5 Цитирай
bluelemon Отговорено Юни 3, 2013 Отговорено Юни 3, 2013 Мноо ме кефи трака и лийда си го барнал. Цитирай
synchu Отговорено Юни 5, 2013 Автор Отговорено Юни 5, 2013 Много мерси, ама нещо участници няма :/ Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 5, 2013 Отговорено Юни 5, 2013 Абе ако обясниш как се сваля трака и откъде като мп3 ? Цитирай
synchu Отговорено Юни 6, 2013 Автор Отговорено Юни 6, 2013 Оф оправих го Десен бутон-> Save As трябва да работи, че по "другия" начин е наистина малко трудно за сваляне. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 10, 2013 Отговорено Юни 10, 2013 https://soundcloud.com/hillbilly-6/howlin-jam Не може да не налазя,за участието. Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 10, 2013 Отговорено Юни 10, 2013 ^Обикновено ти се получава доста по-добре.Тук на моменти си като в небрано лозе. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 10, 2013 Отговорено Юни 10, 2013 Е,щом го казват корифеите - трия го,да ни са излагам. Мога да издрънча поне15 варианта върху тоя трак и никой да не се повтаря с предния,ама.. ,къв е смисъла - дрънчиме си трима души в джема,останалите са звезди и им е под нивото да се забавляват с тракове.. Не,че се обиждам нещо,ама - имаш комп - изсвири нещо като в брано лозе по темата. Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 11, 2013 Отговорено Юни 11, 2013 Що се държиш като ощипана ученичка... На мен ми харесват твоите неща в джема и като е готино просто слагам един лайк. На мен не ми се отдава и за това не записвам. На теб ти се отдава . Сигурен съм , че можеш да изсвириш 15 различни готини трака. Просто беше записал шеснайстия. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 11, 2013 Отговорено Юни 11, 2013 (Редактирано) Мисля,че говорим на различни езици и се нервирах,че хората не участват в раздела ,аз реално вкарах ритъм китара изсвирена с пръсти основно тип Дж.Кейл буги версия върху трак напомнящ "криминале",нали затова е джема - един вид,моето виждане за парчето.. Ако идеята е да се въртят жици нон стоп - омръзна ми малко, но и за джема не сме узрели - може да се пусне по-дълъг трак и примерно до 1,5 е сънчу,до към 3 ,следващия и така -по минута и нещо жица от обичайните заподозрени 3-4 души. Търпя критики,но всеки има различно усещане за как трябва да звучи нещо и така разбирам джема,не като пишкомерене за скорост Редактирано Юни 11, 2013 от Hillbilly Цитирай
synchu Отговорено Юни 11, 2013 Автор Отговорено Юни 11, 2013 E що се нервирате, не знам? На който му харесва и има желание (за възможности не е задължително - аз как си придрънквам ) да участва, на който не - има други свръхпопулярни теми за писане из форума и така... Пусни сега трака - този или някой друг, че си много бърз в триенето и нищо не можах да сваря. Може да ударим следващия джем по тази схема - първо един, после друг? То имаше подобни навремето и добре ставаха. Таман съм си драснал една Matchbox blues подложка... Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 11, 2013 Отговорено Юни 11, 2013 Що се нервираме - ми написано е - хора които не влизат/свирят в джем раздела да не ти обясняват колко си зле,а да се включат - сцената е обща - заповядайте. може и по-зле или по-добре да импровизираш върху тема,може локалната гръмотевична буря и шашнатото от мълниите куче врящо се до батко да ми влияе на свиренето и да не праЙм шедьоври,но при мен е за участието,както съм написал.. В следващия момент коментар като на булгар футболен фен специалист по всичко да зяе по футболистите,колко са кьопави и как мое да ритат по добре, докато набива кебапци и семки около ракията и салатата и е успел у живота.. 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Юни 16, 2013 Отговорено Юни 16, 2013 Наистина трудно се сваля, но се постарах, че кой знае кога, пак ще си начеша крастата?! Прекъсват ми слушалките и се губя от време навреме, но за джема бива.... https://soundcloud.com/jam_kirilsat/howlin-pwapg 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 17, 2013 Отговорено Юни 17, 2013 (Редактирано) Манджа с грозде (не моем да свирим като Другаря Кире и това е..) ,ама нали изтрих предното,та да не се сърди Сънчу ,ся отивам да подкрепя протеста,утре може и друг вариант да запиша - https://soundcloud.com/hillbilly-6/wood Редактирано Юни 17, 2013 от Hillbilly 1 Цитирай
synchu Отговорено Юни 19, 2013 Автор Отговорено Юни 19, 2013 А така де Къде се бяхте скрили? Я как добре става. Супер. ^Абе тук таме (няколкото секунди след 0:23) идва като другаря Кире, който небрежно го докарва на комбинация между влашки и сръбски фигури Цитирай
Recommended Posts