BlueZone Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 Steinberg и DigiDesign не просто са се наложили на пазара, ами и са се доказали с времето. Иначе си прав. Цитирай
Black Bird Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 Сонар 4 Или Кубейс 3 Няма да сбъркаш! И на двете може да се прави всичко! Стига да има човек желание тук въпроса е повече на вкус!... еми кво разпраам аз то неможе програми на една цена и супер конкуренция да се излагат Цитирай
progressive Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 Steinberg и DigiDesign не просто са се наложили на пазара, ами и са се доказали с времето. Иначе си прав. да не почваме спор, ама... са се доказали... ами много други системи са се доказали не по зле от тях!!! в смисъл това става малко безсмислено като: "за мен еди кой си китарист е най-добрия-защото се е доказал и всички така смятат, а оня... Сатриани май беше... също е добър, ама не се е доказал... сред чалга феновете"... незнам дали ме разбра, ама... ако не, довечера като се видим ще продължим не ме разбирайте погрешно, аз също съм голям фен на Steinberg и DigiDesign... както и на доста други... Цитирай
Black Bird Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 digi design ala bala много пара реклама тва овна по як звук флоатинг поинт фиксед поинт 48 бит 32 ако незнаеш и нямаш опит нищо не помага Цитирай
progressive Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 ако незнаеш и нямаш опитнищо не помага абсолютише! Цитирай
adXok Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 флоатинг поинт фиксед поинт 48 бит 32 ако незнаеш и нямаш опит нищо не помага Уааа... Налбантов има ли вече софтуер с 48 битово описване на амплитудата (динамичните характеристики на вйлната)... Тц, тц, тц аз използвам само 24 бита и много рядко (по-скоро лъжливо) симулиране на 32 бита! Цитирай
Black Bird Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 флоатинг поинт фиксед поинт 48 бит 32 ако незнаеш и нямаш опит нищо не помага Уааа... Налбантов има ли вече софтуер с 48 битово описване на амплитудата (динамичните характеристики на вйлната)... Тц, тц, тц аз използвам само 24 бита и много рядко (по-скоро лъжливо) симулиране на 32 бита! има ама в чижбина го давали тука няма Цитирай
progressive Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 ама в чижбина го давали тука няма а? нещо не те разбрах... Цитирай
Black Bird Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 ама в чижбина го давали тука няма а? нещо не те разбрах... той иво си знае Цитирай
progressive Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 (Редактирано) яснише... Редактирано Август 27, 2005 от progressive Цитирай
Misunderstood Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 (Редактирано) Благодаря на всички за отговорите! Може ли някой да ми даде и конкретни отговори на останалите въпроси, защото особенно за последните точки нищо не разбрах? Разбрах за възможностите....но особенно ме интересува въпроса за качеството. Прадварително ви благодаря Редактирано Август 27, 2005 от Misunderstood Цитирай
Giggles Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 Що бе тои нали Налбантов.. такова.. даде Ъкъл Амчи кво ли всъщност даде ,не е май ного по даването... 3 реда и 15 ентера между редовете, кльощави и малко небрежно неграмотни постове на голямо пространство :violin: Иначе моите уважения хехе Ако някой го похвали -приема ,кланя се после За друго много - много не го търси че попържа Уж сичко знай... :violin: :violin: ..абе айде холан Цитирай
Black Bird Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 1. Какъв е начина да си пооправя външния вид и работоспособността на Cakewalk - първият софтуер, с който се захванах(потичат 2 издайнически сълзи)?2.Има ли по-"модерен" софтуер сходен като функции до него? 3. Качеството, с което гореспоменатата програма прави записи по различно ли е от това на останалите програми-аз лично не смятам..но какво ли разбирам ? 4.Наблюденията ми са, че повечето от вас записват предварително...да речем китарите на Sound Forge, а след това прехвърлят записа в даденият софтуер...примерно Cubase или Cakewalk - каква е причината?! 5. Yamaha Vocaloid, Logic Audio Platinium 5.5.1 и Voices Of The Apocalypse - къде мога да ги намеря?! Предварително благодаря на ВАС...по знаещите и можещи 1. Какъв е начина да си пооправя външния вид и работоспособността на Cakewalk - първият софтуер, с който се захванах(потичат 2 издайнически сълзи)? --просто мини на Сонар 4 вида се променя от едно от менютата може да си запазваш собствени подредби на прозорците и цветовете 2.Има ли по-"модерен" софтуер сходен като функции до него? --Самата фирма има версия с всички нужни функции за правне на музика запис та дори и мастеринг - иначе Стайнберг имат в отговор ако и по добра програма - Кубейс СХ 3 3. Качеството, с което гореспоменатата програма прави записи по различно ли е от това на останалите програми-аз лично не смятам..но какво ли разбирам ? има хиляди слухове и тесове за сумирането на крайния сигнал аз бих казал че има лека разлика но е незначиетелна. 4.Наблюденията ми са, че повечето от вас записват предварително...да речем китарите на Sound Forge, а след това прехвърлят записа в даденият софтуер...примерно Cubase или Cakewalk - каква е причината?! незнам кой прави така.. всяка съвременна аудио-миди програма предлага възможност да се запсива всичко в самия хост и да се обработва вътре 5. Yamaha Vocaloid, Logic Audio Platinium 5.5.1 и Voices Of The Apocalypse - къде мога да ги намеря?! това не мястото където може да питаш ----------------------------------------------------- а ти братко Giggles що не му отговори като си толкова забавен иди глътни една студена вода Цитирай
Misunderstood Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 Nalbantov.....благодаря ти! Възможно е отговорите ти да са субективни, но бяха достатъчно ясни.....и смятам, че разбрах това, което ме интересуваше! Цитирай
Glacierise Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 Проблемът е следния: Когато дам drum map за изход на някой миди трак, пиано вю-то ми се замества от дръм вю-то. Обаче като използвам семплер, изхода на миди трака триаа да ми е семплера, а не дръм мап-а. Как да направя така, че да ми показва дръм вю-то, въпреки че изходът не е дръм мап? Цитирай
Recommended Posts