7thString Отговорено Март 25, 2007 Отговорено Март 25, 2007 Първо виж в контролния панел в аудио настройките дали изобщо ти е нагласен някакъв миди драйвер- пробвай да подкараш някаква миди песен в уинамп примерно. В Кейкуолк в едно от менютата имаш миди конфигурация- отиваш там и гледаш в output листа какви драйвери имаш. Пробвай различни. Ако с никой не стане или нямаш никакви листнати нещо не ти е наред с драйверите на картата. Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Март 26, 2007 Отговорено Март 26, 2007 Благодаря ти 7thString! наистина стана.Ве4е мидито се 4ува. Цитирай
staff123 Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 Казаха ми, че мога да използвам програмата като ефект процесор за китара. Въпроса ми е дали мога да я използвам за риъл тайм ефекти, а не първо да записвам и след това да обработвам звука. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 На редицата , дето са копчетата за Mute , Solo и Record има следното . . Цъкаш това лилавото докато стане . Тогава работи в риъл тайм . Обаче трябва първо да си настройш АСИОто в Options -> Audio . Ако не ти е селектиран асио драйвер за изход , отиваш в Options - Audio - Advanced и там избираш за вид ASIO . След това рестартираш програмата и готово . Цитирай
staff123 Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 появи се нов проблем: когато зададох ASIO като driver mode и рестартирах програмата, вече не се чува никакъв звук последвах инструкциите за бутоните но не се чува нищо малко съм невежа в тия истории Цитирай
dreamer Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 появи се нов проблем:когато зададох ASIO като driver mode и рестартирах програмата, вече не се чува никакъв звук последвах инструкциите за бутоните но не се чува нищо малко съм невежа в тия истории ами ако си с някаква евтина карта на дъното просто забрави. бих те посъветвал да си намериш СОнар 2, тя е идеална за по слаби карти. в options - audio има настроики Live Input Цитирай
staff123 Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 ами картата ми е Realtek AC97 но иначе се оправих с проблема - просто преинсталирах програмата и се оправи Цитирай
f1_sound Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Здравейте фенове на Сонар с радост съобщавам че от съвсем скоро може да се порадваме и ние простосмъртните на СОНАР 7 / как / http://www.cakewalk.com/Products/SONAR/Eng...Upgrade/new.asp Има много подобрения, нови ВСТ и специални плъгини за мастеринг разработени от CAKEWALK Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Йес , йес , йес ! Супер кеф ! Остана само да го пуснат в Try Before Buy вариант и кефа ще е пълен . пс. f1_sound , ако случайно знаеш откъде мога да се здобия с това чудо по "нашия" начин - пиши едно ЛС , ще съм благодарен . Цитирай
alexthegreat Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Ма той колегата, мисля точно това имаше в предвид....че е излязъл в нашенски вариант. Иначе анонса за официалния е преди 1/2 година май. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Довечера ще се чуе дали бачка този неофициален рилийз Иначе аз съм голям фен на Сонар - досега правих всичко с сонар 6 , но едно нещо много ме дразнеше . И това беше куция МИДИ редактор (не че много го ползвах , ама като ми се наложи и ми става малко тъпо като цъкна два пъти на иконката FL Studio) ... Иначе като гледам сега в седмицата са го пооправили малко .Дано е по-полезен от предишния . Цитирай
f1_sound Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Работи супер, давай народе Цитирай
alexnous Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 ...мога ли да питам как е работата с вст инструментите в сонар? ...Nexus, Albino, Orient World......RMX....защото ако ми хареса мисля да си го купя - за това което предлага е безсрамно евтин :-) Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Има във Views -> Synth Rack . Там си адваш VST-то и вече останалото е като при кюбейс . Избираш трака и за изход посочваш съответното ВСТ . Аз работя само със сонар (не че съм го купил ...) , но мога да кажа , че не съм имал проблем с никое ВСТ - било то инструмент или ефект Цитирай
Recommended Posts