Fats Отговорено Май 19, 2013 Отговорено Май 19, 2013 Не съм чул някой да свири с това. Обикновено наложилите се компании заявяват кои са техни клиенти от известните имена. Устройството е на пазара от няколко месеца. Пък и това, че е произведено от Gibson говори само по себе си за неговото качество. Ей тук има много написано, има и картинки. https://www.google.com/search?client=aff-maxthon-newtab&channel=t2&q=Gibson%20Min-ETune%E2%84%A2 Цитирай
7thString Отговорено Май 19, 2013 Отговорено Май 19, 2013 Fats пак се изразява без да влага грам мисъл Ако си беше направил труда да използваш онова, сивото по принцип набръчкано нещо в краниума, и беше прочел темата, щеше да видиш, че системката няма нищо общо с гибсън освен брандирането Но едно си баба бае Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 20, 2013 Отговорено Май 20, 2013 Kurt Rosenwinkel Къф тоа перничанин?!?!? 2 Цитирай
Fats Отговорено Май 20, 2013 Отговорено Май 20, 2013 Fats пак се изразява без да влага грам мисъл Ако си беше направил труда да използваш онова, сивото по принцип набръчкано нещо в краниума, и беше прочел темата, щеше да видиш, че системката няма нищо общо с гибсън освен брандирането Но едно си баба бае Мъка, мъкаааааааааааа! Море и мъка направо. Щастлив съм, че живея във времето на гениалния мислител 7-ма струна. Не искам даже да си помисля как ще я карам ако го няма да ми отваря очите. Благодаря ти, учителю! Жив да си, па дано някога наистина научиш нещо за музиката и музикалните инструменти. Макар че искрено се съмнявам в това... Цитирай
crazy_train Отговорено Май 20, 2013 Отговорено Май 20, 2013 (Редактирано) !(Машинката мисля че би била полезна по-скоро за китара с плаващо тремоло,но аз до последно бих си карал на ключове и пръсти. Редактирано Май 20, 2013 от crazy_train Цитирай
psychedelic1994 Отговорено Май 20, 2013 Отговорено Май 20, 2013 Дотолкова да деградират "музикантите" и тук някакви мислители да се изявяват е леко казано смешно. Трагедията е пълна - той не може да се настрои по слух и ползва електронни тунери, а сега и ключовете нещо му ги върти... пълен фарс. 3 Цитирай
Icarus Отговорено Май 21, 2013 Отговорено Май 21, 2013 Проблемът никога не е бил и няма да бъде в технологията и нейното развитие, а в нейното използване. Идеята е интересна, и ми допада. Помня, че Джими Пейдж също използваше подобна машинарийка. Доста удобно, ако искаш да сменяш строеве, а не китари. Цитирай
Fats Отговорено Май 21, 2013 Отговорено Май 21, 2013 Пеидж сменяше настройките по време на свирене, вътре в парчето когато няма как да смениш китарите. 1 Цитирай
Recommended Posts