scaldor Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 афкорс детсевика кажи с какъв семплер си правиш кита Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 Ако не може директно от семплера, може пак с прословутия инпут-трансформер- казваш му на D# огато е с едно велосити да тигерва една нота, а когато е сдруго велосити - друга нота.. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 22, 2006 Автор Отговорено Август 22, 2006 (Редактирано) ...кажи с какъв семплер си правиш кита Директно в DFH си го правя. Нареждам инструментите и после за всеки вид удар assign-вам определен клавиш! П.П. Мислих си дали няма да стане с "траф-а", но не знам как точно... Пък и предпочитам да е директно в DFH-то. Редактирано Август 22, 2006 от Baby Thomas Цитирай
scaldor Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 (Редактирано) с кой дфх - двойката? този който си върви с контактски плейър? аз си правя кит направо в контакта с единицата и адоновете и там можеш всичко да си базикаш както го искаш и изходите и микса между close/room mics и заема много по малко cpu отделно че контакта има мултипроцесор съпорт и със дуалкор прави чудеса от храброст Редактирано Август 22, 2006 от scaldor Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 22, 2006 Автор Отговорено Август 22, 2006 Абсолютно не. Няма грам контакт вътре, нито щеспел ДФХ 2 трябва да е това, макар, че версията на плъгина е 1.5, но мисля, че няма по-нова. Семплера, където се зареждат семплите си е негов. Днес отново прегледах цялата документация и явно не е възможно да се направи тоя трик - с едно копче два различни "удара". Обаче по начина, който ми предложи ecmjazz мисля, че ще се получи супер. Утре ще пробвам и ще докладвам! Цитирай
dany Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Скоро планирам състейн педал за касата (ОГРОМНИ благодарности на ecmjazz, че ме открехна как става трика на химика ). Възможно ли ще е да ни открехнете и нас?? Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Ето: Това е снимка как трябва да ви изглежда Input Transformer-а в Cubase а за трака на който са ви барабаните. За това какво е инпут трансформер, къде се намира и за какво служи ви оставям да си прочетете в ръководството - всичко си пише.. Забележете, че там където пише: MIDI Controller No. не трябва вие да го пишете на ръка, а от падащия списък да изберете Value 1. където пише: MIDI Controller Value в същност би трябвало да изберете от падащия списък Value 2, и вместо: CC 36 (Foot LSB) трябва да въведете просто миди-номера на нотата, която искате да се свири при натискане на състейн педала - за GM-подредбата е 36 ако не се лъжа.. Цитирай
Recommended Posts