emosms Отговорено Май 16, 2013 Автор Отговорено Май 16, 2013 Thx, бях забравил за това CamTasia, ще го пробвам Инсталирах k-lite кодек пак, но въпреки това не можах да отворя mp4 с movie maker. Все пак версията ми е стара - XP sp3 --- Movie edit pro опитах вчера. Нещо тегаво. В таймлайна не мога да видя waveform на видеото и да го ползвам за синхронизация. На отделно записаното аудио трябва специално да генерираш waveform. Тежко тръгва, не ме кефи много --- Сега ми дойде наум да търся някаква алтернативна android app, която да записва видео в mpeg2, avi или нещо дето movie maker ще го оправи. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 16, 2013 Отговорено Май 16, 2013 Инсталирането на кодеци е отживелица от 2002-ра. Всеки плейър, искащ кодеци, е силно куц, древен и гнусен! Бягай далеко!!! Всички нормални хубави плейъри имат вградени кодеци и ако изобщо го инсталираш (има си портабъли) не мажат по ОС-а. П.П. Това важи и за разните конвертори и енкодери. Цитирай
Recommended Posts