mariokarka Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Колеги имам нужда от информация как да програмирам процесор BOSS ME 50,по наи близките ефекти на няколко големи имена,като K.Santana with Samba Pa Ti,G.MOOR with Parisiene Walkways,J.W.With H.California,M.Knopfler with Money for Nothing,Brothers in Arms,R.Blackmore with Smok on the water,S.of Fortune.Slash with K.K.Heaven's Door?моля ако знаете някои форум или саит ,поне с близки до тези китарни бленди,ще бъда благодарен! Цитирай
7thString Отговорено Април 30, 2013 Отговорено Април 30, 2013 Потърси за patches в интернет и сигурно ще излезе някой сайт. Цитирай
musicman Отговорено Април 30, 2013 Отговорено Април 30, 2013 http://guitarpatches.com/patches.php?unit=ME50 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 30, 2013 Отговорено Април 30, 2013 Не те ли досрамя да напишеш половината изпълнители/песни грешно!??!? 4 Цитирай
mariokarka Отговорено Май 1, 2013 Автор Отговорено Май 1, 2013 Много благодаря за инфото,ако свърша работа мога да почерпя! Цитирай
Recommended Posts