Black Bird Публикувано Август 17, 2006 Публикувано Август 17, 2006 През 2001 бе записан този кавър "Пуша в Рейса" с микрофон Респром + "Кейк Уалк"3 Креатив AWE 64, микснат на колони Амфитон открих го преди малко на едно бакъп СиДи Аз китари. Богдан (Асеновградски блус герой) Вокал и цигари. http://dimitar.audioshot.net/PushavReisa.mp3 :green: п.с яко случайно тук влиза автора на този неувяхващ хит за мен ще бъде чест да се запознаем Цитирай
don_pepinio Отговорено Август 17, 2006 Отговорено Август 17, 2006 ...много яко!!! Това парче ми е много познато... :think: Цитирай
Trysth Отговорено Август 17, 2006 Отговорено Август 17, 2006 Тва много изкуствено звучи.... в сравнение с оригинала де. Прекалено смислено е изсвирено. Оригинала е омацан на няква репетиция. Аборт са ужасно велика банда. Имам целия албум на тези пионери в простако-пънк сцената. С удоволствие бих го качил, ако дадете идея къде. Цитирай
Black Bird Отговорено Август 17, 2006 Автор Отговорено Август 17, 2006 Тва много изкуствено звучи.... в сравнение с оригинала де. Прекалено смислено е изсвирено. Оригинала е омацан на няква репетиция. Аборт са ужасно велика банда. Имам целия албум на тези пионери в простако-пънк сцената. С удоволствие бих го качил, ако дадете идея къде. Цитирай
Overdrive Отговорено Август 17, 2006 Отговорено Август 17, 2006 много "як" текст а вокала звучи размазващо!!! Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 18, 2006 Отговорено Август 18, 2006 Хаха, тия верно беха големи изроди.. Имаше едно за: "Снежана с големите ц..и.." Цитирай
Black Bird Отговорено Август 18, 2006 Автор Отговорено Август 18, 2006 Билети и карти за проверка Цитирай
One_Voice Отговорено Август 18, 2006 Отговорено Август 18, 2006 Те на Юнион фест трябваше да свирят специално се сабрали ама кмета на Варна "всички си го знаете мисля" забрани да има втори ден . Я някой ако има албума на Аборт да го качи някаде , не вярвам да се разсърдят . Цитирай
bulby Отговорено Август 18, 2006 Отговорено Август 18, 2006 Всеки с автобус пътува Кой с карта, кой с билет Цитирай
Black Bird Отговорено Август 18, 2006 Автор Отговорено Август 18, 2006 "Яла" тука ти при нас.... :wall: :wow: Цитирай
Trysth Отговорено Август 18, 2006 Отговорено Август 18, 2006 Мда, ама чух, че и да имаше 2ри ден на феста, те нямало да свирят. Защо - не знам, ама да не ни е яд, де Дайте акъл къде да кача албума, че такъв шедьовър трябва да се споделя. Цитирай
Sad But True Отговорено Август 18, 2006 Отговорено Август 18, 2006 Малииииииии,колко години назад ме върнахте бе? Цитирай
Recommended Posts