Scarecrow Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Здравейте, от скоро съм хвърлил око на http://gemamusic.net/product/1137/apollo-dvx-1200-set.html тази китара, но може да се укаже някое китайско менте та искам да ви питам какво мислите за марката , добра ли е ,качествени ли са китарите. Цитирай
synchu Отговорено Април 18, 2013 Отговорено Април 18, 2013 То Е китайска марката. Дали е ужасна е въпрос на лично виждане. 1 Цитирай
7thString Отговорено Април 18, 2013 Отговорено Април 18, 2013 (Редактирано) "Менте" означава да пише Фендер, а да е китайски боклук. В тоя ценови диапазон няма смисъл да се надяваш на нещо, което се доближава до хубава и качествена марка Което не означава, че няма да ти хареса и, че няма да ти върши работа особено ако си начинаещ. Ако е така обаче, ти препоръчвам - да не си вземаш "стрела" а нормална страт форма, за да ти е удобна да свириш седнал - да посъбереш още някой лев и да си вземеш примерно Yamaha - още по-добре - да гледаш какво излиза във форумния базар! - да прегледаш една от всичките стотици теми на тема евтина китара и да видиш какво казват хората Редактирано Април 18, 2013 от 7thString 1 Цитирай
Slide Отговорено Април 18, 2013 Отговорено Април 18, 2013 Аз бях ходил преди година там и пробвах почти всичко, което беше налично. От тия Аполо всичко което беше с Флойд разстройваше яко, което може да е въпрос на сетъп, обаче предвид, че моя Ibanez с EDGE III пак си разстройва... Може да се сети човек що за качествено тремоло е. Най-добро впечалтние направи едно копие на ES-335. Беше на цена около 230-240. За тия пари си заслужаваше, определено. Отиваш и пробваш, но не с очакването, че ще са супер китари. Цитирай
jorog Отговорено Април 18, 2013 Отговорено Април 18, 2013 (Редактирано) Ако ще е евтина ,но добра хеви метъл китара ,то може да погледнеш тази: http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_23943/f_360/Cort_KX5_BKM.html подплътено със видео-материал: Редактирано Април 18, 2013 от jorog 1 Цитирай
Fats Отговорено Април 18, 2013 Отговорено Април 18, 2013 Човекът пита за конкретна марка и не е нужно да почвате с препоръките кой с какво свирел. Ако не познавате марката по-добре си спестете "компетентните" мнения. Защото няма база за да са такива. Говоря за конкретна марка и модел. Познавам добре тая фирма. Инструментите им са добри за ниската си цена. Не може да очакваш чудеса, но за тия пари толкоз. Най-добре отиди в някой от двата магазина на Гема и пробвай на място. Повече китари има в магазина на Пиротска, до Халите. Така ще прецениш реално, а не от нашете мнения. На китарата ще свириш ти, а не "познавачите". 1 Цитирай
synchu Отговорено Април 18, 2013 Отговорено Април 18, 2013 Аз специално съм имал Аполо, преди доста години я мъкнех разглобена по командировки, после я подарих на един малък китарист да се учи ( надявам се да се учи все още). Китарата си е китайска. Нищо особено не е, но с малко работа по нея е сносен първи инструмент, не по-лош от тези на същата цена и със същия произход. Цитирай
RockoBG Отговорено Април 18, 2013 Отговорено Април 18, 2013 Аз имам приказна китара Аполо а ла ЛП, мерил съм си пишока с доста по отракани инструменти и моята не отстъпва (много )НО!!! Моята бройка е избирана и допипвана от лютиер, има гибсънски адаптери и е правена около 2000 г., и още подробности (Даже не предполагах, че се правят още) Аз не я давам за нищо. Има хора из форума могат да потвърдят. От друга страна тия стартовите пакети и на Фендър са за печката, смятай на Аполо к'во лайно е.Но каккто казваше баща ми "Чпвек като има късмет и на сън се насира" - Пробвай - мен ме огря, може и на теб да ти се получи.... Цитирай
Басурендер Отговорено Април 18, 2013 Отговорено Април 18, 2013 Тъкмо щях да пиша , че твоето Аполо е най-удобната и готина китара .Не е като другата ти лопата със сап за гриф. Тази е нежна и готина , като...абе наистина страхотна китара. Много ми хресва. Ама тази на Роко ,другите какви са аз не знам,, Цитирай
jorog Отговорено Април 19, 2013 Отговорено Април 19, 2013 Всъщност съм имал ел.китара Аполо ,която продадох преди години.Според мен като качество е между посредствен и сносен инструмент.Корт е по-известна марка и шансовете за добра бройка са във пъти по-големи.Да не говорим ,че качеството на изработка е също високо.Естествено най-добре е автора на темата да пробва и сравни китарите и да си избере по-добрата. Ако му е трудно да прецени да помоли някой по-опитен китарист за помощ при избора му. Цитирай
iliev.p Отговорено Април 21, 2013 Отговорено Април 21, 2013 (Редактирано) Ако ти е трудно сам да прецениш помоли някой опитен китарист за помощ при избора! Редактирано Април 21, 2013 от iliev.p Цитирай
Fats Отговорено Април 21, 2013 Отговорено Април 21, 2013 В магазинът на Гема ще намериш Иван Гемижев. Той е син на собственика и китарист на Аlley Sin, ще ти помогне да си избереш добра китара. Самият той държи едно Аполо от поне 10 години, за репетиции и не иска да се раздели с него. А за това време фирмата доста подобри качеството на инструментите. Цитирай
7thString Отговорено Април 21, 2013 Отговорено Април 21, 2013 Потвърждавам, че имат изненадващо удобни летви. Снощи преслушах една и освен кофти електрониката, си беше готина Цитирай
Басурендер Отговорено Април 21, 2013 Отговорено Април 21, 2013 ^ И какво точно и беше кофти на "електрониката" ....? Цитирай
7thString Отговорено Април 21, 2013 Отговорено Април 21, 2013 Ми в сравнение с бившата ми ямаха която пак беше в този ценови диапазон - по-мътен звук, малко повече шум при повече гейн, пукащ превключвател и така. То няма и как да се очакват чудеса, споделям какво ми направи впечатление Цитирай
Recommended Posts