circles Публикувано Април 10, 2013 Share Публикувано Април 10, 2013 Ето едно ново от албума, който записвам от доста време вече... На видеото е бебето ми, което няма много общо със смисъла на текста или парчето, но както и да е - вижда се как се събужда и протяга Парчето всъщност е кавър на едно наше парче със Sugarbrew... Накрая пее Нино Гомез, чува се. Поздрави! 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Април 10, 2013 Share Отговорено Април 10, 2013 Добро парче. Хареса ми - и като звук, и като глас (дори ). Очертава се интересен албум. Ако имаш настроение за експерименти според мен по-суров звук на темата, изсвирена от някакъв автентичен струнен инструмент ще е по-гот - така напомня за синт. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Април 10, 2013 Share Отговорено Април 10, 2013 И парчето и бебока са супер! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Април 11, 2013 Автор Share Отговорено Април 11, 2013 (Редактирано) Другите парчета са с други певци, само тук пея аз, Явка може да се пробва с по странен инструмент, тия тамбури ги бях записвал примерни, даже са леко фалшиви и разклатени... то и микса може да звукне по добре, но просто вече прекалено много време го правя този албум и искам да го приключвам, че новите неща чакат Барабаните също са поразклатени тук там, но горе долу успях да ги изсвиря както исках. А бебето е страшен бандит, вече е на 1 год. и хване ли палките не мога да му ги измъкна от ръцете - стиска си ги и тропа където намери. Най много харесва томовете. Редактирано Април 11, 2013 от circles Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Април 11, 2013 Share Отговорено Април 11, 2013 Не съм се изразил добре - екстра е свиренето, дори и разклатено. Звукът на тамбурата в момента малко ми напомня за синт, ако е по-натурален поне на мен би ми харесало повече. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts