Petar.Ivanov Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 Въпрос относно марка и модел китара..и по-точно DA CAPO SW-201 CEQ BK.. Намерих една такава в продавалник-а за 99лв. Не мога да пусна линк.. администраторите не разрешават!..Че въпроса ми е дали някой е имал такава китара, отзиви, нещо, каквото и да е. Просто досега не бях чувал за тази марка, а искам да си взема някаква по-евтина акустична китара, защото стана гаф с предната.. оказа се, че не била акустична а класическа, и металните струни не можа да ги понесе и стана лъкообразна..ама кой да знае..Та, ако някой знае нещо по въпроса за тази марка .. моля да се включи!Благодаря предварително! Цитирай
Лими Отговорено Април 5, 2013 Отговорено Април 5, 2013 Въпреки, че е неприемлива за мен става за твойте цели! Знам ги! Един приятел има такава вече доста години и вади добри пари с нея по улиците "на шапка". Цитирай
Petar.Ivanov Отговорено Април 5, 2013 Автор Отговорено Април 5, 2013 Благодаря за бързия отзив.. Ще имам в предвид мнението ви!Още един път - благодаря! Цитирай
Recommended Posts