Jump to content
Българският форум за музиканти

Кога започнахте да свирите?


Vic7oR

Колко годишни бяхте, когато започнахте?  

149 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

  • Отговори 57
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

1993 г. с една акустична китара Marin!След година си купих Кремонка тип "Fender",след това имах Puldin,Hohner,don_pepinio custom model и преди половин година си купих Ibanez...но за съжаление така и не се научих да свиря като хората... B)

 

П.П.Имам и 2 акустични Кремони от които само една е в движение горе-долу :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако трябва да съм то4ен първият ми урок по китара взех на 16 ти септември 1985 година....тогава бях на сме6ните 5 години но на6те ме накараха...оттогава не съм спирал да дрънкам тая година се навър6ват 21 години откак си изпилвам мозъка със китарка..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Края на осми клас с една стара натрошена накривена начупена noname куха дъска, ама беше голям кеф B) После половин година по късно адския гъзар с чисто новичка акустичка директен внос от Казанлък :green: . И сега съм 4 години по-късно, а още нищо не мога да свиря като хората ама трябва B) да има B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ба отдавна беше, цървулите марка КНДР бяха последна последна мода, футболни топки Адидас кът, бананите ги имаше в "показния" по Коледно време само....

Около 7-8 годишен стартирах с пиано, бързо осъзнаване след 3-4 години гърч; 11-12 годишен - акустична Кремона "Роза", една тамбура, после класическа, уроци, след тва електричка към 8-ми клас с кинти от стипендия и спонсори от фамилията - червена Кремона с два хъмбъкера....като се замисля откога се мъча да се науча да свиря лошо ми става ама нейсе нерде не се отказвам още...

Редактирано от synchu
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз го почнах на 14 (2000 година)

тогава ми падна една китара Орфей(за 5 лв.) и аз понеже си имах мерака от 2-ри клас си я купих и така се започна джангъра(кефа беше неописуем :headbang::D:D )

 

 

 

ПП хубаве е че има някой, който да се сеща и за миналото, та и ние покрай него :rolleyes::rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз почнах на 12 май,но чак миналата година трагнах на уроци (ве4е на 15).Та фактически дрънкам яко от 2 години.Добре че баща ми ми беше оставил една дърта Йолана Дискант 2,иначе и досега щях да си свиркам с уста... :rolleyes: :guitar: :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз започнах на 15 години с една стара китарка може би вече 100-на употреба, която купих за 20 лева и на която в момента не мога да свиря понеже e много зле та се чуда как съм свирел на това нещо преди да си купя електрика :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Btw - бях на 15, обаче не можах да го измисля за кой от двата варианта (13-15 или 15-17) да гласувам. Всъщност измислих го - беше близо до 16-я ми РД, така че слагам второто :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко започна много-много отдавна! Когато бях на 5, майка ми(музикант) ме записа на първите ми уроци по пиано. Отдаваше ми доста, за 8 месеца четях нотите нотите на фа ключ по-бързо от четвърто класник. :greenangel: Бях и на това ниво като школи. Но явно крехката ми възраст и това, че съм смятал този инструмент за скучен, спрях, тръшкайки се по земята. Майка ми каза: "Някой ден ще се "завърнеш". Така и стана - манията ми се възроди с Guns n' Roses - този хард-рок ми влизаше като динамит в главата и имах чувството, че ще изкъртя нещо! Много се кефих на бас китарата(все още и се кефя), но се срешнах с неподходящите хора B) ! Започнах да цикля соло китара - вече почти година, свирейки по часове, ежедневно! Вече соло китарата ме кефи повече от бас китарата, но дай Боже, някой ден ще купя и бас! :idea:

 

С една дума: свиря от 15 годишна възраст!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.