Теодор Митев Публикувано Март 18, 2013 Публикувано Март 18, 2013 Здравейте. Имам един проблем, който ми е труден да реша. При натягане на болта на Floyd Rose-a, се счупи главата на половина. Нужен ми е такъв болт с който да го заменя. Китарата ми е ESP LTD KH-202 с лицензиран Floyd Rose. Не съм сигурен какъв точно е болта, но мисля че е Schaller 388001 (Хромиран). Ако някой знае от къде се намират, моля да каже. Цитирай
Теодор Митев Отговорено Март 18, 2013 Автор Отговорено Март 18, 2013 Допълнителни снимки от здравият болт. http://imageshack.us/a/img19/3828/dsc01312.png http://imageshack.us/a/img703/3686/dsc01302p.png http://imageshack.us/a/img837/2295/dsc01292.png Цитирай
bluelemon Отговорено Март 18, 2013 Отговорено Март 18, 2013 Понеже и аз съм търсил да ти кажа че в БГ няма да намериш. Вариант 1 ebay, вариант 2 musicworld от томан, те работят със шалер и ще ти доставят джаджата. Иначе на мен стругар ми направи ама не е работа. Цитирай
viksps Отговорено Март 19, 2013 Отговорено Март 19, 2013 колегата по-горе е прав - томан имат голям набор продукти Шалер - виж интернет каталога им. Ако има там каквото ти трябва, през Динакорд - мюзикурлд можеш да направиш поръчка, без оскъпяване, по цената на германския Томан, т.е. малко по-скъпо от англ. Томан. Цитирай
Kalmar Отговорено Март 19, 2013 Отговорено Март 19, 2013 (Редактирано) Въпросния болт го имаше в Динакорд - магазина в Дружба 1, София. В сайта не е отразен, но мисля, че го имаше в магазина. Ако го няма в наличност, може да се поръча в същия магазин от сайта на Томан, така не се плаща път от Германия до тук. Извинявам се, сега видях, че колегата вече го е обяснил! Редактирано Март 19, 2013 от Kalmar Цитирай
Icarus Отговорено Март 19, 2013 Отговорено Март 19, 2013 Възможно е да има такъв болт в малкия цум в София - има там разни чаркалъци. Вчера минах оттам, но не бях видял темата преди да отида. Струва си да пробваш, ако си наоколо. Цитирай
Теодор Митев Отговорено Март 19, 2013 Автор Отговорено Март 19, 2013 Благодаря, но София ми идва доста далеч. Как мога да се свържа с Томан? Някой може ли да ми даде нещо да осъществя контакт? Цитирай
viksps Отговорено Март 19, 2013 Отговорено Март 19, 2013 Пак ти казвам - влез в сайта на мюзикуърлд - български е сайта - виж телефоните, свържи се по телефона с тях, поръчай джаджата от Томан чрез тях. Така няма да плащаш доставката - ако поръчаш директно от Томан, чрез интернет сайта им, ще плащаш доставка, която доста оскъпява нещата. Погледнах в сайта телефоните, ето ти ги: тел.: 02 / 978 20 25 (5 линии) GSM Gateway: 0888 892 404 0889 000 588 Говориш с тях, обясняваш. Ако имат на склад - още по добре - даже виж първо в сайта им musicworld.bg Ако нямат на склад при тях, търси в каквото ти трябва в сайта на Томан - намираш го, записваш продуктовите кодове, посочени за продукта в сайта, обаждаш се на тел по-горе, поръчваш и готово. 1 Цитирай
Теодор Митев Отговорено Март 19, 2013 Автор Отговорено Март 19, 2013 Благодаря. Сайта съм го разглеждал, в него го няма, но сега ще им звънна да ги попитам какво може да се направи по въпроса. Цитирай
Recommended Posts