Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

хах, аз съм нууб, със акустична китара съм , ама ърни бол слинки са мноо яки струни, засега не са си ебали майката, а си ги сложих преди 2-3 месеца някаде.

• Отговори 66
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
хах, аз съм нууб, със акустична китара съм , ама ърни бол слинки са мноо яки струни, засега не са си ебали майката, а си ги сложих преди 2-3 месеца някаде.

Айде малко по.... не-цинични съставки да използваш за подсилване на емоцията ;)

Отговорено

Икономов в Благоевград предлага Elixir.

Пробвах едни 9-ки преди време и по-насрани струни не бях виждал. Лично мнение, разбира се. Не само, че потъмняха бързо, но и се скапаха като звук. Уникално зле, аз дори се чудех дали нещо грешно не съм направил, ама нямаше какво.

Ползвам препарати за почистване на струните и това е от основно значение за удължаване на живота и качествата им. Иначе, съм фен на това като си купя струни и ги отворя да сa искрящи като току-що произведени, още повече в България, където се купуват на няколко пратки годишно от дистрибуторите и често се бавят почече от месец. Никоя друга марка, освен Дадарио не предлага подобно нещо. Ползвам съм доста. Харесват ми, също и поради факта, че в процеса на слягане запазват добри звукови характеристики. Първия ден са звънтящи, после стават леко глухи и така си остават до края.

Отговорено

На мен пък ми се скъса 1вата ама даже не я барнах..аве странна раута ама ся с новите мн як звука :D

П.С.Само дето малко последноите две струни дрънчат Ф 1-вото прагче ама мисля че шсе опраи. :guitar: ;)

Отговорено
Първия ден са звънтящи, после стават леко глухи и така си остават до края.

И аз свиря с Дадарио 9-ки,ама положението е съвсем друго.Наистина като ги сложа първата седмица или две мах звучат много добре,но лсед това започват да звучат глухо и то толкова глухо,че понякога си мисля,че съм опънал 2 жици на шкафа и дрънча на тях. ;)

Преди свирех с Ърнибол слинки 11-ки и каточили повече врме запазваха приличен тон,но може би защото бяха по-дебели,а съм чувал че по-дебелите струни траят по-дълго.

Отговорено
JHS-10-ки,немат късане! B)

(полутон по-ниско)

Пробвал съм почти всички жици дето се продават в БГ .Сравнително доволен останах от D'Addario но най -доволлен съм от GHS.След продължителна употрба съвсем малко променят звука си и 'гният'много бавно.

От как ги ползвам не съм късал.