Jump to content
Българският форум за музиканти

Какво ви е мнението за този стартер-сет


koko13

Recommended Posts

Знам, че вече съм ви питал веднъж, но получих само едно мнение тогава, а сега ми е много важно да изразите мнението си за този стартер-сет, защото вече изпратих поръчка за него и чакам обаждане, за да потвърдя поръчката, но преди това разбрах, че на musicworld.bg са им останали само още 2 бройки от него и няма да продават повече от този модел сартер-сетове и това ме навежда на мисълта, че може би имат някакъв проблем с този стартер-сет(или недоволни клиенти) и затова няма да продават повече ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стартер-сет като всички останали. Едва ли причината за спирането от продажба е тази за която си мислиш. По-скоро са търговски интереси.

Ако ти е на сърце като картинка - взимай! Късмет!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си отделно китара и отделно кубе, повярвай ми, по-смислено е. Ще можеш да си избереш по-качествени компоненти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм.. еми тогава тази китара и това кубе какво мислите за тях, по-добри ли са от стартер сета? Само, че трябва да ми кажете какъв кабел трябва да си взема, моля ви, помогнете ми, наистина.. вашето мнение е много важно за мен

Редактирано от koko13
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен си е все същото! Аз притежавам Yamaha EG112 много модната от сантиментални чувства!

 

6f352eb5f0030988.jpg

 

Китарата не е лоша даже направо си става! Хубавото, е че е с хъмбъкар който не е лош и е много близо до тремолото, което е преимущество сравнение с ниско бюджетните лицензирани китари от Fender Грифа наподобява фендерски удобен е, бе китарката става.

За кубето в пака нищо не мога да напиша не съм имал подобно. Предполагам, че ще върши работа с някакъв ниско бюджетен процесор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко, братле, ако вместо да чакаш съвети по интернет си беше купил нещо - макар и бюджетно, за това време щеше вече да си издал "дългосвиреща плоча". Как? Кажи ми как да ти се помогне по този начин? Големи колебания брат!!! Ето ти още един вариант.

В базара има китари за по 400лв. и кубета за по 100лв. Имаш и възможност ДА СЕ ПАЗАРИШ!!! за отстъпка, много често са с "подарък" кабел и колан, че и перца. Пак ще ги купиш онлайн и пак ще ти ги доставят. Ти си!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, при стартер сета май само на картинката има кабел, виж че отдолу в информацията не пише че има кабел пише че има tuning pipe което незнам какво точно е, но май не е кабел :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич съветвам те вземи най-евтиното а после ако имаш още желание вземи по скъпа китара. http://www.audio-factor.com/home.php?page=product&pid=83 аз имах такъв и бях доволен. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.