rbtrjll Отговорено Май 15, 2013 Автор Share Отговорено Май 15, 2013 Здравейте. Това с лепилото и аз си го мисех по същия начин, само че се чудех какво лепило да използвам, мислех за някакво епоксидно. Щом се получава с лепило за дърво ще пробвам с него, имам точно Хенкелско водоустойчивоГ-н Бояджиев, на по дебелите прагчета тази част, която се врязва в дървото не е ли със същата дебелина като на по-тънките? При мен прорезите са толкова широки, че си мисля че с градински трион са нарязвани....Аз си мислех, че само това, което стърчи над фингърборда е по широко, а това, което е забито вътре на всички е еднакво, но знам ли.....Иначе прагчета ще поръчвам нови, че старите не се получава нещо изправянето им, въпреки че си направих такова приспособление и ги начуквах внимателно с дървено и гумено чукчета: Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rbtrjll Отговорено Юли 19, 2013 Автор Share Отговорено Юли 19, 2013 (Редактирано) От февруари месец досега хората 5 пъти до луната отидоха, а аз още не съм готов Даже се бях отказал заради оакания гриф, ама благодарение на Fats , който ме посъветва в една друга тема какво да правя пак продължих. Надявам се утре вече да лепя отзад, след това ще лакирам. Досега само отпред е лакирана със шеллак. Днес ще си поиграя със пиезото и предусилвателя, преди да лепя, че после ще ми е трудно. Заболтих тялото отзад с една дъска и сложих струните, даже я настроих Оказа се, че съм се посправил и с праговете, с нисък екшън няма бъзове. Ето и една снимка как ще изглежда, абстрахирайте се от цвета на главата, магарето, нъта....на мен ми харесва ама стана много тежка.... Редактирано Юли 19, 2013 от rbtrjll 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts