vovcho Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 irc.unibg.org Ето ти го главния, принципно. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Януари 23, 2005 Автор Отговорено Януари 23, 2005 Абе аз имах предвид нещо като част от канала да е тоя чат,а не препратка към некой от сървърите на Irc...Takaва ми се струва беше първоначалната идея,а другия вариант е да има линк който директно да те изстрелва в тоя канал,ама нямам нито идея как да се направи ,нито па и некой е толкова зарибен май! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 (Редактирано) Вие не сте ли го регистрирали въпросния канал #muzikant ? Редактирано Ноември 10, 2005 от CorvusCorax Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 абе човеко, кой ще ти се занимава с такива упадъчни глупости Цитирай
Timestreamer Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Според мен би било разумно (доколкото ние като примитивни човешки същества можем да се докоснем до логигата и разума), да се направи спецялен чат само за мембъри на форума или нещо такова не чак толкова комплицирано Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Ами ние така и така си чатим из темите на форума... За к'о ни е чат? Цитирай
musicman Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Айде да ограничите чата, че имаме шит листа за чатери Цитирай
Katsko Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 чатерите да мрат...да живеят търгашите Цитирай
Recommended Posts