bassbull Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Ето какво се получи след реставрацията на този мой стар бас. В крайна сметка стана доста по-добре от очакваното. При наличието на Фендер и Ибанец, аз даже свиря и с този на репетиция. Това е показателно че е станал добре. След 23 години служба този бас е пак на въорЪжение 6 Цитирай
tatkoogi Отговорено Февруари 2, 2013 Отговорено Февруари 2, 2013 Прекрасно! Винаги се възхищавам на добре свършена работа! Поздравления! Цитирай
Slide Отговорено Февруари 2, 2013 Отговорено Февруари 2, 2013 (Редактирано) Имало ли е лак върху фингърборда, щото изглежда бая нещо си свалил от него. Или просто снимките подлъгват. Редактирано Февруари 2, 2013 от Slide Цитирай
bassbull Отговорено Февруари 2, 2013 Автор Отговорено Февруари 2, 2013 Стария гриф го изхвърлих. Този който е монтиран е закупен от един сайт. Предполагам че е китайско производство. Върху фингърборда няма лак.От стария бас остана само тялото, ключовете и част от струнника(пластината). Всичко друго е ново. Хвърлих се да го ремонтирам защото има сантиментална стойност за мен. Този бас е модел "Бай Хуй Джаз Бас" вече. Остава да го изплющя на главата този надпис. 1 Цитирай
Slide Отговорено Февруари 2, 2013 Отговорено Февруари 2, 2013 Може да споделиш на ЛС от къде си купил грифа, защото аз имам едно тяло, за което трябва гриф, ама все не се навивам (не ми се дават пари) да сглобя нещо. За соло китара говоря, не за бас. Цитирай
bassbull Отговорено Февруари 2, 2013 Автор Отговорено Февруари 2, 2013 (Редактирано) Хаххахаха, виж ако не ти се дават пари не се захващай. Иначе в и-бей има обяви за проекти. Само гриф, само тяло и т.н. А относно твоят гриф за китара: http://bazar.muzikant.org/maple-гриф-van-halen-style,128286.html Тук в базара се продава сега този...... Редактирано Февруари 2, 2013 от bassbull Цитирай
golfabitch Отговорено Февруари 2, 2013 Отговорено Февруари 2, 2013 Добре е станал на външен вид.Пусни един запис да го чуем. Цитирай
Recommended Posts