разбойник Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Балък ще да е бил, май :think: !! Нищо, дай още сто-двеста лева и пишем сделката за приключена Честно, много ми хареса как звучи баса направо в компютъра! Другата седмица ще го пробваме на живо. Цитирай
boogerman Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 На пазара за певици сте попаднали на промоция Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Късно, ама и аз да си кажа: Евалата, батка! Цитирай
Topsun Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Доколкото разбрах,тук китарите ги изпълниява небезисвестния китаратапешо много добро парчеи певицата е гот,assoas се е пораздал малко ,само барабаниста нещо ми се губи?!?може би не е свирил такав стил?за пианиста или хубаво или нищо Цитирай
assoass Отговорено Януари 29, 2005 Автор Отговорено Януари 29, 2005 Доколкото разбрах,тук китарите ги изпълниява небезисвестния китаратапешо много добро парчеи певицата е гот,assoas се е пораздал малко ,само барабаниста нещо ми се губи?!?може би не е свирил такав стил?за пианиста или хубаво или нищо Определено не е свиил таквиз неща , но поне докато свиреше си му беше доста гот То честно казано и аз почти не бях свирил от тоя десен, ама... доста се позарадвах и попродължавам.... Цитирай
Topsun Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 яко якоколкото повече слушам парчето,толкова повече ми харесваамо в този дух!!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Доколкото разбрах,тук китарите ги изпълниява небезисвестния китаратапешо Той самият малко по-горе коментираше грешките и несъвършенствата, които е допуснал китаристът в парчето! Ама може и да не съм разбрал нещо :think: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 (Редактирано) няма какво да крия повече - срам , не срам - аз съм свирил китарата в това парче. грешките са факт. най-много ме дразни това, че почти през цялото соло нямам никаква динамика. вярно е,че преди репетицията си мих ръцете с ледена вода, но това е просто оправдание. просто така фразите звучат много изкуствено, въобще не съм слагал джаз легатото, което по-принцип ми е задължително, но със сковани пръсти е трудно. а и солото наистина стана прекалено дълго. за фънк 3минути соло е много стига за мен илийката изненада много приятно, много добре свири, и си личи, че все пак се позанимавал с неща от този десен поне малко мария е просто върха Редактирано Януари 29, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Ето че наистина не съм доразбрал, ама и ти, Пешо, се криеш! Възхищавам се на естествеността ти при признаване на едно и друго. Това е прекрасно качество. Браво на целия проект! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 (Редактирано) идеята беше въобще да не се разбира, че аз съм го свирил, но милия ми приятел Топси не се сдържа просто исках да видя някой коментар за китарата, без да се знае, че аз съм я свирил аз, но такъв така и не се появи....което ме навежда на някой мисли, които ще запазя за себе си а то по-добре да си признавам и да гледам отдолу-нагоре спокойно..... а проекта беше крайно нетраен за хубаво или за лошо, но ето, че едното му дете се появи на бял свят. илийка какво стана с босата, аз не съм и чувал още запис, става ли за нещо ? Редактирано Януари 29, 2005 от kitaratapesho Цитирай
}|{ope rb3o Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Par6eto e qko,malko trqbva da se poraboti po peeneto mislq......no az su6to se u4a da peq,taka 4e ako nqkoi ot tuk dava uroci..ili poznava dobur u4itel,da mi pi6e.Zaduljitelno! :wow: Цитирай
Topsun Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 пещо,сори че казах,но ти не ме предопреди.относно твоето соло:ХУБАВО Е!мисля че всички биха казали същото,но не мисля,че трябва да се гледа толкова на отделните компоненти на парчето,а как то звучи като цяло.има идея,има запомнящ се припев,абе направо си е хит!!! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 споко топси , пак си те обичам Цитирай
assoass Отговорено Януари 30, 2005 Автор Отговорено Януари 30, 2005 илийка какво стана с босата, аз не съм и чувал още запис, става ли за нещо ? Ами нищо не става Даже и цял запис нямаме... Слушай си го тфа и се радвай Цитирай
Recommended Posts