Jump to content
Българският форум за музиканти

Програма за наслагване на инструменти.


maky

Recommended Posts

Здравейте.

Скоро ще ми се наложи да извадя старата китара за да направя няколко парчета. До сега не ми се е налагало да правя директни записи на лаптопа, защото в доброто старо време записите си ги правихме с изход от миксера, директно към касетофона за запис. Доста се рових из форума, но имам чувството, че още повече се обърквам. Някой може ли да ми синтезира информацията, как и с коя програма мога да запиша примерно ритъм на китара, след което да пусна записа и към него да добавям друга китара или микрофон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки DAW..... Cool edit pro е добър избор, както е казал колегата. Аз в началото започнах с Mixcraft, защото интерфейсът е супер елементарен и удобен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже буксата на китарата е моно, предполагам, че този преходник, ще трябва да прехвърли моно сигнала от китарата на двата стерео канала?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това си го определяш от формата, в който ще записваш , избираш за записваш сигнала от единия канал само, моно, и трака се панорамира в центъра.  Ама за да изпреваря следващия ти въпрос - 

нивото е слабо, или има бръм........

потърси си DI box или поне някаква калпава карта с инструменталне вход.....аме ако е за някаква заигравка - става с всяка карта, включително и на дъното на лаптопа.....

АМА ЗА НЕЩО ПО СЕРИОЗНО - интерфейс, предусилвател, DAW , активни студийни МОНИТОРИ!!!!!!

  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е писано 400 пъти из Форума.

Прегледай темите за начинаещите, за DAW софтуерите, как да свирим с компютър и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.