Fender_str Отговорено Юли 30, 2006 Отговорено Юли 30, 2006 Мен ток ме е удрял от китарата и то по много тап начин. Значи първия ми амп за китарата беше лампов, а висикото го взимах направо с едни грец от мрежата такаааа.. Попринцип както и да включвах щепсела в контакта не биеше но при определено положение в стаята се получаваше този неприятен ефект, а именно под касите на вратите. А за устройство за защита може да послужи и един траф 1:1 и ако се навие както трябва няма да внася смущения Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Удря ли ви често ток от китарата?Интересувам се, защото съм намислил да направя защити, и се чудя дали биха се купували. НУ ПОГОДИ!!!, Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 (Редактирано) Не ми се е случвало и за пръв път чувам за такова нещо. Неприятно. Редактирано Юли 31, 2006 от in search of odd intelligence Цитирай
kirk-hammett Отговорено Август 3, 2006 Отговорено Август 3, 2006 Ей тва нещо струва 50$, и като за парите си върши такава работа че не е истина... най продаваната безжична система в момента - това е факт Не е ПРО но върши работа. Аз поръчах 4 броя Очаквам да ги донесът . Цитирай
mickata Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Бие си и още как.... ама се свиква... въпреки че е ужасно неприятно... дори човек го хваща параноята... и гледа да не се докосва до нищо. Истината според мен пичове е заземяването.... което при ламповите стъпала е просто задължително....от една страна няма шумове ... от друга не те мори тока като се докоснеш до инструмента на другарчето.... Те така.... Цитирай
Overdrive Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 (Редактирано) Истината според мен пичове е заземяването.... което при ламповите стъпала е просто задължително... прав си! но не на всички сцени контактите са заземени РЕШЕНИЕ: носиш си 30м жица с 1м метална пръчка накрая, намираш най близката градинка или място, където има пръс и забиваш пръчката дълбоко Редактирано Август 6, 2006 от Overdrive Цитирай
RockoBG Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 (Редактирано) Връзавай за тръбите в кенефа. Лошо само че много модерни ПВЦ инсталации се навъдиха... Освн т'ва си викам някой да не е, като вълка от "Ну, Погоди!!!", мушнал кабелчЕто в контаката Редактирано Август 7, 2006 от RockoBG Цитирай
Recommended Posts