Jump to content
Българският форум за музиканти

mickata

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mickata

  1. Абе пичове никой не казал, че може да замени въртенето на ключовете и настройването.... но пък за сметка на това е велик ефект... даващ възможността да се правят много пинизи.
  2. mickata

    Ток!

    Бие си и още как.... ама се свиква... въпреки че е ужасно неприятно... дори човек го хваща параноята... и гледа да не се докосва до нищо. Истината според мен пичове е заземяването.... което при ламповите стъпала е просто задължително....от една страна няма шумове ... от друга не те мори тока като се докоснеш до инструмента на другарчето.... Те така....
  3. Ами нищо конкретно..... само споменх че хубавите трафове са си и много пари и те определят до голяма степен звука....и най-скъпото нещо в един усилвател са точно захраващия и изходния трансформатор след което идват лампите и пасивните елементи... като последните са също скъпи ако са качествени....не трябва да се прави и компромис с кондензаторите и потециометрите .....!!!!!!!.....които са скъпи ... имайки предвид големите напрежения с които се работи)
  4. Пуснал съм ти ПМ.....и напиши по конкретно какво те интересува....какви лампи и съответно колко вата изходна мощност гониш.... на каква схема си се спрял?
  5. Предусилвателя е транзисторен, а крайното съпало е с 4*ЕЛ34. Кубе е с 2*12" говоритела (за съжаление не оригиналните-някой се е правил на хитрец и ги е сменял). Изходната мощност трябва да е 105-110 Вата. Води се, че тоя модел е нек'во копие на "туин ревърб-а" 55 на Фендер. Не знам просто к'ъв е точно .... но искам да го вдигна на крака.... 'щото не бачка, а и изх. траф е разкачен... и не само той.... както и да е..... имам идея да му направя лампов предусилвател.... схеми бол....но все пак искам да му чуя орг. гласец.... с неговия си предусилвател,че само добри неща пише в нет-а за тая марка. Та ако на някой му се намират некви схеми или е имал допир с усилватели на тая фирма да свирка... ще съм му мега благодарен. Прерових нета и има разни сайтове в които има схеми ... но са платени... Благодарско
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.