muhtar Публикувано Юли 26, 2006 Share Публикувано Юли 26, 2006 привет хора.помагайте,щото си е е..ло мамата Взимам си аз комплект струни и си свиря на плажа в едно pub-че.да обаче,на 3-тия ден струните ръждясват,а на 5-тия се късат 1&3-та.купувам си аз нов комплект(разли4на марка струни),свиря-става същата простотия(почти).Та въпроса ми е кажете ми някоя марка струни,дето ще издържат пове4е време,че ми олекна джоба мамка му.Дотук за около месец свирня-по 4 часа на вечер на плажа съм сменил 4 или 5 комплекта струни.свиря с акустична китара.Ей това прави соления възух с метала (даже и микрофона ми хвана ръжда ).Днес си взех D''addario,и довечвра ще ги пробвам,пък дано издържат повече!!! :guitar: айде със здраве и на Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 вземи си Фаст Фрет и мажи струните преди и след всяко свирене, може и да помогне туй е препарат за почистване и се води, че ги предпазва нещо, аз съм доволен от него и Дънлоп също имат такива готини мазилки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muhtar Отговорено Юли 26, 2006 Автор Share Отговорено Юли 26, 2006 мерси за отговора ти,обаче другия проблем е че се късат.досега много рядко сам късал струна.А и като вземем факта,че ги настройвам половин тон по-ниско... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gergi Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 Ами и аз от как живея на морето, струните ми се късат е така без дори да свиря, писна ми! Незнам дали е от марката или от въдуха, амааааааа таман се настроя да си подрънкам и оооп некоя струна сдала багажа... и то не тънките а дебелите се късат, което е хипер простотия! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 виж ся, чисти ги след всяко свирене със сухо памучно парцалче да излезе мръсотията от тях. после ги мини с парцалче, напоено с кокосово масло (има го в аптеките) и гарантирам че ще издържат в пъти повече или както казаха колегите - някво мазило от рода на фаст фрет чистенето е задължително в тези условия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 Струни Eликсир. И няк'во мазало, както вече се каза... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Юли 27, 2006 Share Отговорено Юли 27, 2006 дуде, ти пробвал ли си ги елексира? нещо са ги захвалили из мрежата и се чудя дали да не си поръчам един сет за новата кухарка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 27, 2006 Share Отговорено Юли 27, 2006 Само за електрички съм пробвал моделите. 2 комплекта, различни размери. Модела "Наноуеб". Въпросното покритие не позволява на мизерии/пот/мръстотия/етц. да стига до струнките и по този начин ги предпазва. Струват около 2 пъти повече от обикновените (10$ ги взех), но издържат 3-4 пъти повече. Сегашните ми са от около нова година и едвам наскоро започнаха малко да ме дразнят. Спокойно мога да изкарам още няколко месеца. За справка други разни марки са в подобно състояние на около 1-2 месеца свирня... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Юли 27, 2006 Share Отговорено Юли 27, 2006 здравей аз от няколко месеца съм по морето и няма оправия. за струните единствено помага Фаст Фрет.... но за ръждата по китарите, стойките, микрофона.... няма оправия... рисковете на професията. затова на морето винаги с най-скапаната апаратура и тва е.... поздрави петър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 3, 2006 Share Отговорено Август 3, 2006 привет хора.помагайте,щото си е е..ло мамата Взимам си аз комплект струни и си свиря на плажа в едно pub-че.да обаче,на 3-тия ден струните ръждясват,а на 5-тия се късат 1&3-та.купувам си аз нов комплект(разли4на марка струни),свиря-става същата простотия(почти).Та въпроса ми е кажете ми някоя марка струни,дето ще издържат пове4е време,че ми олекна джоба мамка му.Дотук за около месец свирня-по 4 часа на вечер на плажа съм сменил 4 или 5 комплекта струни.свиря с акустична китара.Ей това прави соления възух с метала (даже и микрофона ми хвана ръжда ).Днес си взех D''addario,и довечвра ще ги пробвам,пък дано издържат повече!!! :guitar: айде със здраве и на Виж с ГОЙ не става ли! така съхраняват оръжия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts