tactonfan!!! Публикувано Юли 25, 2006 Публикувано Юли 25, 2006 не искам да се заяждам или нещо такова , ама ми е интересно-кои (колко) от барабанистите пишещи тук са прочели ( и разбрали ) елементарна теория на музиката, говорите сега за тoз форшлаг и ми стана чудно сред опитите да го дефинирате, всъщност доколко сте запознати с основната терминология ( тва звучи грубо ), отнасяща се дори само до свиренето на ударни инструменти.... Цитирай
tokijica Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 аз изоб6то ни6то не знам лупам си на воля и тва е Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 не искам да се заяждам или нещо такова , ама ми е интересно-кои (колко) от барабанистите пишещи тук са прочели ( и разбрали ) елементарна теория на музиката, говорите сега за тoз форшлаг и ми стана чудно сред опитите да го дефинирате, всъщност доколко сте запознати с основната терминология ( тва звучи грубо ), отнасяща се дори само до свиренето на ударни инструменти.... За пръв я чувам тая теория...откъде може да се прочете...смисъл това книга ли е??? Цитирай
aladin Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 не искам да се заяждам или нещо такова , ама ми е интересно-кои (колко) от барабанистите пишещи тук са прочели ( и разбрали ) елементарна теория на музиката, говорите сега за тoз форшлаг и ми стана чудно сред опитите да го дефинирате, всъщност доколко сте запознати с основната терминология ( тва звучи грубо ), отнасяща се дори само до свиренето на ударни инструменти.... А защо ни караш на немски да 4етем,неможе ли на български? Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 :wall: :wall: Умрем от таквиз въпроси ! Цитирай
vihro Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 (Редактирано) не искам да се заяждам или нещо такова , ама ми е интересно-кои (колко) от барабанистите пишещи тук са прочели ( и разбрали ) елементарна теория на музиката, говорите сега за тoз форшлаг и ми стана чудно сред опитите да го дефинирате, всъщност доколко сте запознати с основната терминология ( тва звучи грубо ), отнасяща се дори само до свиренето на ударни инструменти.... За пръв я чувам тая теория...откъде може да се прочете...смисъл това книга ли е??? Не бе Коко,тва е някое тоалетно романче,засядаш някъде и го "прочиташ" А към автора на темата:"Колега",за да си позволяваш въобще да говориш за Учебника по Елементарна Теория на Музиката,трябва да си на ниво от R.A.T.M. свирени с ученическата банда в някое читалище,на горе-е и аз не се заяждам Редактирано Юли 26, 2006 от vihro Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Юли 26, 2006 Автор Отговорено Юли 26, 2006 Може да съм и в трети клас и да пея песни на Кичка Бодурова и да говоря за тая книга, може и да съм на 25 и да свиря в някоя ултра турбо прогресив група и нищо да не знам по въпроса... Книжката изглежда мъничка само изглежда , авторът е Парашкев Хаджиев , заглавието както стана ясно е "Елементарна Теория на Музиката", пише доста важни неща, аз се запознах с книгата защото редом с барабаните тръгнах и на уроци по солфеж, които ми помогнаха да си обясня доста неща ... а и да "попея" и аз някоя песен. Цитирай
aladin Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 ееее ако си 3 клас там на снимката поне си обрасни брадата! Цитирай
Vlad Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 (Редактирано) Простотията ходи по хората... Спомням си, че и аз се запознах с този учебник преди двайсетина години, но не мисля, че това ми дава право за назидателен тон и цинизми! И както и преди съм казвал - от знанието за отделните елементи на музиката до тяхното осъзнаване има доста крачки. Влад п.п. "Аз знам, че нищо не знам" п.п.п @аладине, извинявай, че пак хвърлих око в "тъпанарския" форум, но ми стана интересно.. Редактирано Юли 26, 2006 от Vlad Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 споко бе. готино е да я четеш тая теория...аз лично препоръчвам да я разцъкваш с пиано...смисъл докато я четеш да пробваш нещата как звучат и защо и ала бала (естествено няма нужда да пробваш да свириш комплементарни ритми на пианото) Цитирай
Recommended Posts