shupret Публикувано Януари 5, 2013 Публикувано Януари 5, 2013 (Редактирано) Здравейте, Търся сервиз или майстор, който да ми ремонтира един delay на Boss, мисля, че нещо е изгоряло, заради ползване с кофти захранване. Става дума за София. Знам за сервиза на Dynacord (ефектът е купен от тях), но търся и алтернативни варианти. Можете ли да препоръчате някой? Благодаря предварително! Редактирано Януари 5, 2013 от shupret Цитирай
Svanio Отговорено Януари 5, 2013 Отговорено Януари 5, 2013 (Редактирано) Niki Fena! Не е от София, но е много добър! Пиши му лично съобщение. Работи безупречно! Редактирано Януари 5, 2013 от buy&sell Цитирай
shupret Отговорено Януари 5, 2013 Автор Отговорено Януари 5, 2013 (Редактирано) ОК, мерси! Питам къде се намира, защото не ми се ще да пращам ефекта по куриер, не за друго. Редактирано Януари 5, 2013 от shupret Цитирай
Svanio Отговорено Януари 5, 2013 Отговорено Януари 5, 2013 Пловдив, <15лв ще ти е в двете посоки с Еконт. Евтиното излиза скъпо Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 5, 2013 Отговорено Януари 5, 2013 (Редактирано) Мога да ти го погледна. В София/люлин съм. Подробности - на ЛС. Редактирано Януари 5, 2013 от Evtim Djerekarov 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 5, 2013 Отговорено Януари 5, 2013 (Редактирано) Евтиното излиза скъпо В смисъл? Ако причината за повредата е пренапрежение, има няколко варианта. Някои от тях се ремонтират със смяна евтини компоненти. Най-лошото, което може да се е случило е, да е изгодяля BBD интегралната схема или нейния Clock, но не вярвам да е това. При всички положения - тия ефекти(не се епоменава модел, предполагам, става дума за аналогов дилей) не са чак толкова сложни и диагностиката им е праволинейна. Aко е от DD-сериите, и там вероятно няма кой-знае каква мистика. Редактирано Януари 5, 2013 от Evtim Djerekarov 1 Цитирай
shupret Отговорено Януари 6, 2013 Автор Отговорено Януари 6, 2013 Благодаря на всички за отговорите! Цитирай
Svanio Отговорено Януари 6, 2013 Отговорено Януари 6, 2013 Евтиното излиза скъпо В смисъл? Просто исках да кажа, че по-добре да отиде при някой, за когото се знае, че работи читаво. Нищо повече Предполагам и ти можеш да помогнеш. Аз си дадох мнение за човек от когото съм доволен. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 6, 2013 Отговорено Януари 6, 2013 А, всичко е ОК, просто имам предвид, че не всички ремонти са особено скъпи, дори ако ги прави точният човек . 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 6, 2013 Отговорено Януари 6, 2013 Това не цели да покаже, че ремонтите са безумно евтини де, просто между евтино и скъпо, има една графа "нормално - приемливо и за двете страни". В най-евтиното е ясно, че влизат начинаещите ентусиасти. 1 Цитирай
Svanio Отговорено Януари 6, 2013 Отговорено Януари 6, 2013 Брат, идеята ми беше само, че момчето каза, че не му се дават пари за куриер, исках да си кажа от опит, че е по-добре да не си ги пести тия пари, за да иде при някой, който "уж" ще го оправи. 1 Цитирай
shupret Отговорено Януари 11, 2013 Автор Отговорено Януари 11, 2013 Не че не ми се дават пари за куриер, просто не ми се ще да изпращам нещо, което ми е ценно по куриер в друг град... Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 11, 2013 Отговорено Януари 11, 2013 shupret, имаш предложение за района на София, какво още се мотаеш? Евтим е квалифициран да го погледне, пък ако има някакъв специфичен проблем извън неговите възможности, има и кого да пита в background режим... не е като да няма Така, че действай докато не се е разкандардисал 2 Цитирай
shupret Отговорено Януари 11, 2013 Автор Отговорено Януари 11, 2013 Ние вече се уговорихме с него 1 Цитирай
Recommended Posts