synchu Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 ХА ХА ХА ХА ХА Много ме развесели да знаеш. респект. п.с. Всяка една от тези китари е строго индивидуална като звук и върши различна работа. Цитирай
JEMer Отговорено Септември 24, 2004 Автор Отговорено Септември 24, 2004 ХА ХА ХА ХА ХА ;) Много ме развесели да знаеш. респект. за което радвам се но сигурно на фактор им е тъжно от факта :wink: п.с. Всяка една от тези китари е строго индивидуална като звук и върши различна работа. Предполагам, то и аз за тва имам няколко, които звучат по корено различен начин и биват използвани за различни неща съответно Цитирай
synchu Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Абе ахмашка работа. Бях започнал един дълъг пост, ама няма да го пиша, че ми писна да се ядосвам с наште ...хм...търговци. айде със здраве, че много офтопик стана Цитирай
bulby Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Ух, и аз съм със слаб сет-ъп, ама карай: (Чак другия месец ще ставам пълнолетен и едва от по-малко от 2 години свиря, тъй че да ми е простено ) Китара: Yamaha ERG121 Процесор: DigiTech RP100 Кубе: Marshall "Park" 15W Надявам се да си продам китарата и за рожденния си ден да си взема нещо за около 1000лв (Или някоя нова Yamaha / Ibanez RG370DX, или нещо на старо) Също така трябва в близките 2 седмици да ми донесат от САЩ един Seymour Duncan JB-4 пасивен двоен адаптер, който обезателно ще мине на bridge позицията на новата китарка Цитирай
bulby Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 synchu - Ако преди два месеца ми беше казал за китарите и апаратурата си, щях да кажа "УАУУУУ !", но откакто чета из форумите и ревютата на http://www.harmony-central.com почти нищо не ме впечатлява Всъщност, трябва да спра да ги чета тези проклети ревюта, защото като чуя как някакъв бонак си взел от някакво магазинче в Оклахома китара Paul Reed Smith за 500$, който по принцип струва 1500-2000$ нов, и как се ядосал и я върнал, защото не му харесвала главата, направо ми иде не да псувам ами не знам и аз какво !!!!! Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Angermeans, ооо, колега Yamaha RGX-121S Fender Frontman 15G + класическата китара, с която обичкам да се занимавам. Аз се водя по-скоро любител и затова съм с по-скромна техника. Освен това може ли някой да ми препоръча някакъв софтуер за запис и обработка на звука, защото не съм се опитвал да записвам, а напоследък и такова желание назря у мен. Даже един топик за софтуер май не е зле да се отвори... Цитирай
bulby Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Steinberg Cubase SX мисля, че е най-доброто. Поне на мен най ми допада а и хич не е труден за употреба дръпни си го от: http://ftlbg.com/twins/-=MUSIC SOFTWARE=- (Тук има и много видео уроци и т.н. благинки ) Цитирай
Guest Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Fender(Squier) Showmaster Korg processor Peavy Rage Цитирай
synchu Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 @Angermeans Е вероятно все пак е бил PRS Tremonti SE или Santana SE за 500$. Нов ПиаРеС ако успееш да си намериш за по-малко от 2000$, трябва да се считаш за голям късметлия. В Европа са минимум 2300 евро - поне това, което аз съм виждал като цени. Аз съм си доволен (почти) от инструментите, които притежавам. Фрамуса между другото голямо попадение като китара. Силно я препоръчвам. Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Септември 25, 2004 Отговорено Септември 25, 2004 @Angermeans, линкът нещо не работи Цитирай
bulby Отговорено Септември 25, 2004 Отговорено Септември 25, 2004 Zdravko - Работи, просто форумът го прецаква, защото изрязва " SOFTWARE=-", което също е част от линка Копирай целия линк в нов прозорец (не го отваряй от тук) и виж пак... Цитирай
AXE Отговорено Септември 25, 2004 Отговорено Септември 25, 2004 http://ftlbg.com/twins/-=MUSIC%20SOFTWARE=- като постваш линкове замествай интервалите с %20 :!: Цитирай
jFog Отговорено Септември 25, 2004 Отговорено Септември 25, 2004 B.C.Rich Assasin и със софтуерни дистове за сега, няма да е за дълго ще пазарувам В-Амп Цитирай
AXE Отговорено Септември 25, 2004 Отговорено Септември 25, 2004 Factor SIL 51 Zoom Player 3000 D'Larios 15-20W jFog deSperado я препоръчай някой наистина добър софтуерен дистер, не от тия дето само наподобяват тва дето Джими Хендрикс му е викал дистер Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Септември 26, 2004 Отговорено Септември 26, 2004 http://ftlbg.com/twins/-=MUSIC%20SOFTWARE=- като постваш линкове замествай интервалите с %20 :!: Пак не работи :roll: Оставете! Ще потърся нещо сам. Какво ще кажете за wave lab и Cool Edit, добри ли са? Цитирай
Recommended Posts