JEMer Публикувано Септември 24, 2004 Публикувано Септември 24, 2004 Мисля си че ще е интересно всеки да напише с ква апаратура свири. китари: Ibanez JEM7VWH :twisted: Ibanez RG470 + разни акустични Cry Baby wah->DigiTech ValveFX->директно в стапалото на Marshall JTM30(312) не е нещо кой-знае кво ама ми върши работа.Мисля си в близко бъдеще да разкарам DigiTech-a и combo-то и да мина на някво по-голямо combo примерно Legacy или нещо такова. Цитирай
Mephistopheles Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Аз свиря с : - китара Jackson JS1 Dinky (2003) - процесор DigiTech PR100A (не за дълго) - кубе Marshal 20w, ама от скоро време не го ползвам много, щото уредбата ми е 120w, а и equalizer-a ми има Artist presets и вади по-добър звук от кубето (колкото и невероятно да звучи ) Имам също акустична Lauren, която вади доста сносен звук. Цитирай
abductor Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Като ви гледам малко ме е срам ... ама айде: Aria Pro II Mad Axe :wall: Boss Metal Zone и едно изкъртено стоватово кубе :cry: Чак ми убиват желанието да свиря... Цитирай
synchu Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Copy/Paste ot guitar.com за пореден път Electric Guitars: - Washburn N2 Nuno Bettencourt sig. - neck pup changed to SD '59; - Framus Diablo Pro; - Epiphone Les Paul Standard with SD JB & '59; - Apollo, some Chinese made FAT Strat copy; - Yamaha Steel String Acoustic FG something; - Kremona (this is a Bulgarian brand) classical guitar Amps: - Marshall JTM615 all-tube 60W combo; - Dynacord Reference 1000 all-tube 120W midi programmable combo; Preamps: - Hughes & Kettner Tubeman II; - Koch Pedaltone Preamps & FX: - Boss GT-6 processor - Behringer Denoiser SNR something A bunch of cables, stomp boxes - some WAH pedal, EQ, overdrive, delay, etc., and some other stuff for recording - E/V mics, Evolution mk461c keyboard controller, Boss BR532 recorder, Palmer PDI09 Junction DI and spkr. sim" Сори за английския ама не ми се пише. Цитирай
Mephistopheles Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Хах, от де го взе това Цитирай
Guest Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 toa synchu go daa dosta dobre oba4e:)))) xax Цитирай
synchu Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 "Ни тъ ръзбрах, ша ма прощаваш" ? А иначе от магазина ...т.е. няколко магазина през последните 15 години.... п.с. а това си го копирах от профила ми в guitar.com. Цитирай
Mephistopheles Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Милионер ли си, или какво :shock: От де кинти за толкоз неща ??? Цитирай
Guest Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Ibanez JEM7VWH :twisted: Ibanez RG470 + разни акустични Abe choweche ti si malko nagul dwa Ibaneza i pri towa ediniq e JEM Az sega nqmam turpenie naj nakraq da si kupq Squier Showmaster i si mislq che koj znae kakwo kupuwam. Ama ti naprawo me zakopa Цитирай
synchu Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Не дюд просто съм дърт предполагам сравнение с повечето тук - 27. Повече време съм живял, работил (като ненормален и все още) и нямам друго хоби ( :love: освен жена ми :love: ). Обичам да свиря на китара, маниак съм на тема техника за китара. Винаги като пътувам някъде навън, първата ми работа е да установя къде са музикалните магазини и да ги наобиколя, за да пипна новостите в спорта. Тва не е почти нищо особено. Посети gear thread-овете в guitar.com. Аз съм последния оръфляк в сравнение с там. Цитирай
Mephistopheles Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Ех, кой знае, след време може и аз да имам колекция от Jackson-и :) Цитирай
JEMer Отговорено Септември 24, 2004 Автор Отговорено Септември 24, 2004 Abe choweche ti si malko nagul dwa Ibaneza i pri towa ediniq e JEM Az sega nqmam turpenie naj nakraq da si kupq Squier Showmaster i si mislq che koj znae kakwo kupuwam. Ama ti naprawo me zakopa ми кво да направя просто ме кефят и ги купувам добре че нямам кинти за още щото става страшно :wink: виж колегата по горе с музикалния магазин... Цитирай
synchu Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Освен Jackson SL1 (и вероятно RR) друг не ти трябва...вервай ми... Има значително по-добри свирки от тях. Особено пък откакто ги купиха Фендър. п.с. @JEMer хехехехехе е не са чак толкоз много бре... 6 китари 2 усилвателя и някой друг предусилвател...при това двете са акустични... Цитирай
Mephistopheles Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Ммм, не мисля такива да си взимам Хзърлил съм око на RX10D Rhoads ама скоро време няма да имам кинти да си я взема :cry: Цитирай
JEMer Отговорено Септември 24, 2004 Автор Отговорено Септември 24, 2004 п.с. @JEMer хехехехехе е не са чак толкоз много бре... 6 китари 2 усилвателя и някой друг предусилвател...при това двете са акустични... че то във Трактор тъй де Фактор имат толкова а се водят за "музикален център" :wink: Цитирай
Recommended Posts