anji Отговорено Юли 24, 2006 Автор Отговорено Юли 24, 2006 Jordanil за тази програма която си ми препоръчал трябва ли да имам миди кабел брато???Предварително ти блогодаря аз помоща оценявам жеста даже ако си от русе ще почерпя! Цитирай
jordanil Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 (Редактирано) Ами на тона ре пич кой е терцивия тон??Да не би да е Фа бекар?? ами.... зависи от вида//и по -точно наколонението/ на лада :violin: :violin: Редактирано Юли 24, 2006 от jordanil Цитирай
jordanil Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 не съм от Русе,но поздрави на Данчо /мартенския /и Пламен акордеониста Цитирай
anji Отговорено Юли 24, 2006 Автор Отговорено Юли 24, 2006 Jordani аз също съм акордеонист ще ги поздравя но не знам от кого.Може ли да ми кажеч програмата която си ми препоръчал иска ли миди кабел и да ми обесниш ако знаеш де как да регна истинската а не демото?????Нещо е на срабски да ти кажа и малко не ми е ясна далаверата :think: :think: Цитирай
jordanil Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 нямам идея за програмата.Просто някои колеги са я ползвали..Навярно не трябва миди кабел-поне по мойте изчисления. п.п. а от кого да ги поздравиш-..погледни в подписа.. те ме знаят.. Цитирай
anji Отговорено Юли 25, 2006 Автор Отговорено Юли 25, 2006 Няма ли някой кото да й разбира на тази гадната сръбска програма Цитирай
Recommended Posts