kokobrise Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Здравейте, аз съм нов тука и като такъв реших да ви предложа нещо мое . Записано е в домашни условия на "Logic Pro". Всички китарни ги взех от програмата (заради това са толкова скучни), понеже не разполагах с такива на момента. Надявам се инструменталчето да ви хареса. Приемам всякакви критики и съвети. 1 Цитирай
musicman Отговорено Декември 14, 2012 Отговорено Декември 14, 2012 Първият съвет е да оставиш линк за да може да чуем. Цитирай
kokobrise Отговорено Декември 14, 2012 Автор Отговорено Декември 14, 2012 https://soundcloud.com/t-f-s-l/queen-bee 1 Цитирай
kokobrise Отговорено Декември 14, 2012 Автор Отговорено Декември 14, 2012 Здравейте, аз съм нов тука и като такъв реших да ви предложа нещо мое . Записано е в домашни условия на "Logic Pro". Всички китарни ги взех от програмата (заради това са толкова скучни), понеже не разполагах с такива на момента. Надявам се инструменталчето да ви хареса. Приемам всякакви критики и съвети. От притеснение съм изтрил половината коментар !!! Имах предвид, че всички китарни партии са изсвирени от мен, включително и партията на баса а барабаните съм ги взел от програмата. Извинявам се за грешката. Цитирай
НиколайGK Отговорено Декември 16, 2012 Отговорено Декември 16, 2012 (Редактирано) Много як сайкъделик! Супер е, че има българи, които творят в този стил Само жалко, че не е по-дълго. Тъкмо бях напълно погълнат от атмосферата и свърши... Един съвет - намери ентусиасти в Русе и го запишете на живо, но да е поне двайсетина минути Edit: Изслушах ти и другите неща. Фактът, че такава музика е правена от мой сънародник, ми стопля сърцето. Но наистина трябва да са по-дълги... Успех! Редактирано Декември 16, 2012 от НиколайGK Цитирай
kokobrise Отговорено Декември 18, 2012 Автор Отговорено Декември 18, 2012 Много як сайкъделик! Супер е, че има българи, които творят в този стил Само жалко, че не е по-дълго. Тъкмо бях напълно погълнат от атмосферата и свърши... Един съвет - намери ентусиасти в Русе и го запишете на живо, но да е поне двайсетина минути Edit: Изслушах ти и другите неща. Фактът, че такава музика е правена от мой сънародник, ми стопля сърцето. Но наистина трябва да са по-дълги... Успех! Благодаря за хубавите думи. Съгласен съм че е кратко, дори бих го нарекъл моментно, но там където записвах бях доста ограничен във времето. При всички случаи когато съм имал възможност да записвам не съм разполагал с повече от час и това естествено се отрази във времетраенето на инструменталите. Но вече съм взел необходимите мерки под формата на едно portastudio и усилено работя по въпроса. 1 Цитирай
Recommended Posts