Slinky Отговорено Декември 21, 2012 Отговорено Декември 21, 2012 (Редактирано) Айде пак нещо глемърско от мен. Една банда с много потенциал, която обаче бързо се разпилява. Сега чета, че пак са се събрали в оригиналния състав преди няколко години. А ето още една яка банда от същите, която за жалост се разпада след като вокала им умира след автомобилна катастрофа. Иначе специално Dirty Penny много ми допадат! Редактирано Декември 21, 2012 от Slinky Цитирай
jocker Отговорено Декември 26, 2012 Отговорено Декември 26, 2012 (Редактирано) Да реанимирам темата с една от любимите ми "парцаливи" банди, която този път идва от Острова. Два страхотни първи албума, договор за мениджмънт с г-жа Шарън Озбърн и не особено бляскави следващи албуми, но първите два са истинска наслада за глем феновете : Редактирано Декември 26, 2012 от jocker 1 Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 26, 2012 Отговорено Декември 26, 2012 (Редактирано) Не бих казал, че съм супер фен на глема, ама там има толкова много музика, че не е истина. на Winger Pull албумът ми е от супер любимите. В класациите за най-любима банда влизат Extreme (на първо място), Europe, Mr.Big и други, макар, че не са така изразени "клоуни" като Twisted sister например които намирам за ужасно скучна банда Та по тоя повод ей така трябва да се свири рок! Редактирано Декември 26, 2012 от Nikifena 1 Цитирай
Winger Отговорено Декември 26, 2012 Отговорено Декември 26, 2012 това трябва да ми е най-любимата тема хахахаха... Незнам да почвам или да свършвам хахаах THANKZ за тази тема!!! Цитирай
Winger Отговорено Декември 26, 2012 Отговорено Декември 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0TMramcWVOU 3-и за щастие а? А? А? хахахахахахаха..... Rock ON!!! Цитирай
Winger Отговорено Декември 26, 2012 Отговорено Декември 26, 2012 Ето и едно за коледа хахаха да не се сърдите... http://www.youtube.com/watch?v=flKl6m4oiyo Цитирай
Orion Отговорено Декември 26, 2012 Отговорено Декември 26, 2012 Дано авторът на темата няма нищо против да "пуснем" и малко real women Цитирай
Dessy Wild Отговорено Декември 26, 2012 Отговорено Декември 26, 2012 Добреее..... При добро желание има и още хаха Цитирай
valitchy Отговорено Декември 27, 2012 Отговорено Декември 27, 2012 ^Ли Айрън беше стрхотна метълка и аз много я харесвах, но като джаз-певица взе да ми харесва още повече. От перхидролената вълна, ще бутна в глема и Лита от дамите въпреки, че сега ми звучи като някаква диско-метъл смеска, но да речем, че в главата е достатъчно тупирана като пудел и става. Доро няма да я пускам тука, тя си е метълка (..all we are - много е яка!) и "лейдитата" от Нелсън, където се пенсионираха с тази песен - учудващото е, че още я пеят с успех и то на големи сцени!Симпатяги са, де. А тези много ги харесвам също: Цитирай
Winger Отговорено Декември 27, 2012 Отговорено Декември 27, 2012 (Редактирано) Prophеt са яка AOR банда... хаха браво, но по ме радват... както и тези.. Айде да е пълно щастието още едно хахахаха макар, че пълно щастие няма хахахахахаха Редактирано Декември 27, 2012 от Winger 1 Цитирай
valitchy Отговорено Декември 27, 2012 Отговорено Декември 27, 2012 ^ Giant са гиганти от всякъде! I'll see you in my dreams... На Малмстийн "мейкинг лов" не е ли за в глем-а (синтезатори, шарени дрешки, тесняци клинчета и парцали, а и певeицата му има халограмни цайси..ми много глем стои ), че ми се прииска да я бодна и нея или ще стане прекалено? - отказах се, но така за идеята скрито я пробутах! Сега ще пусна глемарите от The Poodles - ама някой да ми обясни как се свири на тези 4 каси! и още скандинавски глем от sleaze бандата Crashdiet : Цитирай
Babyface Bob Отговорено Декември 28, 2012 Автор Отговорено Декември 28, 2012 Хей, аз не съм автор на темата - всички ние сме Пускайте, че ми свърши тефтерчето да си водя бележки. Минавайки, закачих за начало на поледния работен ден на 2012 г. ето т'ва : Keep reachin'! Цитирай
Winger Отговорено Декември 28, 2012 Отговорено Декември 28, 2012 (Редактирано) valitchy това е любимото ми парче на Crashdiet!!!! същите имат едно парче Star Trip хахахаха но то е за над 18 годинишни http://www.vbox7.com/play:918d7804 Редактирано Декември 28, 2012 от Winger Цитирай
Winger Отговорено Декември 28, 2012 Отговорено Декември 28, 2012 (Редактирано) хахх незнам защо не искат да излязат упорити са хахаха, но който е любопитен може да хвърли едно око на клипчетата хахахаха Sorry вече се виждат хахаха забавлявайте се Редактирано Декември 28, 2012 от Winger Цитирай
Recommended Posts