tatkoogi Отговорено Декември 15, 2012 Отговорено Декември 15, 2012 Даммм! Поспориха, ами ти що не вземеш да обсъдиш с вашите каква китара да ти купят? Цитирай
Eva Collins Отговорено Декември 15, 2012 Автор Отговорено Декември 15, 2012 Офф модераторите не са ми публикували целия отговор.. Таа аз ходих до един магазин ии продавачът горе-долу ми помогна Цитирай
Eva Collins Отговорено Декември 15, 2012 Автор Отговорено Декември 15, 2012 Аа и @tatkoogi нашите са последните хора, с които бих обсъдила каква китара да си взема - те смятат, че на 2рия ден ще я захвърля, а и съвсем нищичко не разбират от китари и най-вече те въобще не са "за" цялата идея. А пък и бюджета е от леля ми, така чее те нямат нищо общо Цитирай
7thString Отговорено Декември 16, 2012 Отговорено Декември 16, 2012 Което е напълно възможно развитие на нещата в близките месеци Затова гледай да си дрънчиш и да се кефиш на песничките, които можеш да свириш, защото иначе момента на писването идва бързо Цитирай
tatkoogi Отговорено Декември 16, 2012 Отговорено Декември 16, 2012 Ееее, браво на продавача и дай Боже повече такива лели! А "седмака" хубаво ти е казал - остава да го изпълняваш. По много пъти! Постоянно! Успех от мен! А, и много поздрави на леля ти! Цитирай
Eva Collins Отговорено Декември 16, 2012 Автор Отговорено Декември 16, 2012 Даа.. и пак не ми е целия отговор. 3 пъти се опитах да благодаря на всички, които се отзоваха и изразиха мнение. Наистина много ви благорадя, страшно много ми помогнахте! 7thString знам, че това наистина е възможно развитие на нещата, ноо аз не се отказвам лесно! Сега остава само да си взема китаратаа tatkoogi благодаря ии ще и предам хаха Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 16, 2012 Отговорено Декември 16, 2012 Въпреки че може да е късно - препоръчвам да погледнеш китарата Yamaha F310, в магазин Динакорд (на 5-те кьошета). Струва 230лв. и е прекрасен инструмент. Според мен превъзхожда всички останали акустични китари в нисък клас (на сходна цена). За последната година съм асистирал в закупуването на 4-5 бройки от този модел и всичките са сполучливи (без дефекти и с добър тон). Поздрави, Пешо 1 Цитирай
Eva Collins Отговорено Декември 16, 2012 Автор Отговорено Декември 16, 2012 @kitaratepesho Аз бях точно в този магазин И да, сигурна съм, че каквато и да е Yamaha ще е по-добра от Walden, но 230лв просто няма откъде да намеря Иначе благодаря! 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 16, 2012 Отговорено Декември 16, 2012 Щом си се ориентирала, успех със свиренето! Цитирай
Recommended Posts