Nikifena Публикувано Октомври 13, 2004 Публикувано Октомври 13, 2004 http://nikifena.data.bg/muzika/Live%20Forever.mp3 Цитирай
Armaggideon Отговорено Октомври 13, 2004 Отговорено Октомври 13, 2004 За пореден път не мога да кажа какво мисля за парче, защото линка не се отваря от чужбина. На вниманието на всички: ето ви един линк, където, след като се регистрирате, ще можете да качвате музиката си. Много удобно, ако един ден наистина имате нужда някой в чужбина да чуе музиката ви. А засега - достъпно за тези от нас, които не сме в България :drink: Цитирай
RGB Отговорено Октомври 15, 2004 Отговорено Октомври 15, 2004 А FREE.BOl.BG как работи при теб ,в Лондон ? Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 21, 2004 Отговорено Октомври 21, 2004 Рифовката е доста яка..но барабаните прекалено много им личи че са миди ..и злия вокал не ми допада, но тва е въпрос на вкус. И все пак евала за китарката. Продукцията като цяло не е нещо особено, но пък това не е най важното. Структурата на песента..струва ми се изкуствено удължена като че ли само за да почва с 6 времетраенето хехе, твърде много се повтарят едни и същи мотиви. Просто лично мнение peace. Цитирай
Armaggideon Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Чух ти парчето - як трашец с блек-метъл вокали Бас-партиите са доста интересни на места. Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 22, 2004 Автор Отговорено Октомври 22, 2004 за мидито да нямахме за цел да показваме колко яки барабани могат да се направят на миди трак. правихме го с 1 приятел 1 вечер за няколко часа и не сме си играли с барабани, иначе аз свиря баса и пея злите вокали (и аз не си падам по такива ама нали трябва да е метълщина) китараиста пее женските вокали PS: mersi vse pak 4e si izkazahte mnenieto Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 китараиста пее женските вокали PS: mersi vse pak 4e si izkazahte mnenieto :shock: :shock: X много хаха не знам дали говори добре за китариста това . Бе важното е да се праи музика :twisted: Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 23, 2004 Автор Отговорено Октомври 23, 2004 е важното е да се праи музика баш тва се мъчим да правим Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 23, 2004 Отговорено Октомври 23, 2004 .... иначе аз свиря баса и пея злите вокали ... Moжеш ли да ми изпратиш парчето по мейл (james_msp@yahoo.com),интересно ми е да чуя за какво по-точно става въпрос,защото си търся човек точно за тази работа(бас+зли блек метъл вокали) за един мой проект :wink: Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Туй добро, много добро... Ти си бил резачка Цитирай
мегатон Отговорено Ноември 21, 2006 Отговорено Ноември 21, 2006 ХАРЕСВАТ МИ БАРАБАНИТЕ, МИКСА Е ДОБЪР, ДОБРЕ Е РАБОТЕНО С ОБЕМА И ПАНОРАМИТЕ, МОЖЕ БИ ОЩЕ НЕЩО В ТЕМБЪРА/ЧЕСТОТНО/ ПРИ ЛИЙД КИТАРИТЕ, МОЖЕ БИ ПОВЕЧЕ ОБЕМ!!! Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 23, 2006 Автор Отговорено Ноември 23, 2006 алеелеей бая дълбоко в архива бръкнахте бе Тая песен с инж. Механов (deadzone) е правихме преди дооста време на ония линк дето е тази песен има и други разни шантави музики Цитирай
Recommended Posts