Spoocter Публикувано Юли 19, 2006 Share Публикувано Юли 19, 2006 може ли да ми дадете сайт с табулатури на БТР Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Юли 19, 2006 Share Отговорено Юли 19, 2006 Кои конкретно те интересуват . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spoocter Отговорено Юли 19, 2006 Автор Share Отговорено Юли 19, 2006 баладите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 19, 2006 Share Отговорено Юли 19, 2006 В съседната тема RockMan е сложил цели два! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spoocter Отговорено Юли 21, 2006 Автор Share Отговорено Юли 21, 2006 (Редактирано) да но не търся тези в тая дето я търся имаше нещо : приятелю прости ми ... ... и слънцето угаснаа... едит : ти казваше аз помня.........защоо не светят пак звездите..........аз изгубих всичко сегаа ... аз не искам нищоо сегаа ако може да е за повер таб или за гитар про 4 Редактирано Юли 21, 2006 от Spoocter Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spoocter Отговорено Юли 21, 2006 Автор Share Отговорено Юли 21, 2006 да но не търся тези в тая дето я търся имаше нещо : приятелю прости ми ... ... и слънцето угаснаа... едит : ти казваше аз помня.........защоо не светят пак звездите..........аз изгубих всичко сегаа ... аз не искам нищоо сегаа ако може да е за повер таб или за гитар про 4 песента се казва спасение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tecs Отговорено Юли 21, 2006 Share Отговорено Юли 21, 2006 Това ще помогне ли Линк Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spoocter Отговорено Юли 21, 2006 Автор Share Отговорено Юли 21, 2006 ако може и техта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Юли 21, 2006 Share Отговорено Юли 21, 2006 ако може и техта дай бира хаха БТР - Спасение -------------- Приятелю, прости ми, отивам си сега, Не намерих сили аз да спра. Ти казваше, аз помня, Тогава не повярвах, Че изходът съвсем не е това. Защо не светят пак звездите, Защо и слънцето угасна... Припев: Аз изгубих всичко докрай, остана моята душа, Аз не искам нищо сега, само нея да спася. Виж сега умирам, за друго нямам сили, Отровата реши съдбата ми. Ти казваше, аз помня, Тогава не повярвах, Че изходът съвсем не е това. На раздяла ви целувам, И моля аз,простете мойта грешка... Припев:... Чуйте ме, аз моля, чуйте ме за миг поне, Не погубвайте живота, даже пътят ми да спре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spoocter Отговорено Юли 22, 2006 Автор Share Отговорено Юли 22, 2006 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yuli Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 а дали ще е възможно някой да я направи за гуитар про? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raxus Отговорено Септември 30, 2006 Share Отговорено Септември 30, 2006 На мен пък ми трябва Дюн, ако някой ми помогне ще съм му много благодарен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Септември 30, 2006 Share Отговорено Септември 30, 2006 земи старгейзър на рейнбоу и си готов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 1, 2006 Share Отговорено Октомври 1, 2006 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts