aarab Публикувано Декември 9, 2012 Публикувано Декември 9, 2012 Здравейте, ето един микс от мен, вече на по-големи колони Чакам критика https://soundcloud.com/hapi-drum-player/mymix-track-by-cambridge-site Цитирай
Mairomaster Отговорено Декември 9, 2012 Отговорено Декември 9, 2012 (Редактирано) Приятно звучи. Не забелязвам някакви лоши грешки.Но по принцип не съм запознат с този тип музика. Редактирано Декември 9, 2012 от Mairomaster Цитирай
aarab Отговорено Декември 9, 2012 Автор Отговорено Декември 9, 2012 първият ми микс на домашната уредба определено има разлика, като чух старите миксове колко бас имат и щях да се гръмна.....ама като смесваш на десктоп колонки е нормално да не чуваш баса и да го надуваш Чакам критика Основно барабните не ми прозвучаха на мен..... Цитирай
misterj Отговорено Декември 10, 2012 Отговорено Декември 10, 2012 Малко ги няма ударните за моя вкус. Това на лаптопа сега. Ако искаш пусни и линк към файловете за дърпане. Цитирай
aarab Отговорено Декември 10, 2012 Автор Отговорено Декември 10, 2012 http://www.cambridge-mt.com/ms-mtk.htm#JamesMay On the line се казва парчето Цитирай
antonium Отговорено Декември 10, 2012 Отговорено Декември 10, 2012 Супер е парчето!!! Може би наистина ударните са малко тихи. Акустичната може да отиде малко надолу. Тва е, според мен. Цитирай
misterj Отговорено Декември 10, 2012 Отговорено Декември 10, 2012 Добре е микса. Сега свалих файловете и утре сутрин на трезва глава ще се опитам да го миксирам набързо. На първо слушане има доста излишни шумове във файловете. Ако нямаш нищо против ще сложа и моя микс в темата. Цитирай
jabs Отговорено Декември 10, 2012 Отговорено Декември 10, 2012 (Редактирано) Човече, много, много приятно звучене Страшно ми хареса ! Авторско парче? Edit: Явно не е авторско Редактирано Декември 10, 2012 от jabs Цитирай
aarab Отговорено Декември 10, 2012 Автор Отговорено Декември 10, 2012 Нямам против разбира се За какви шумове говориш точно, аз не съм си играл много да едитвам Сложих компресор на микса, от една страна ми се стори, че не е добре, от друга ми се стори, че е добре.... Предоплагам, че като ми дойдат нещата за студиото по-добре ще чуя какво става реално Цитирай
misterj Отговорено Декември 11, 2012 Отговорено Декември 11, 2012 При записа на гласа и китарата има кликове и "пуканки". Цитирай
aarab Отговорено Декември 11, 2012 Автор Отговорено Декември 11, 2012 Те май не могат да се махнат, можеш ли точно да кажеш кога са за да обърна внимание Цитирай
misterj Отговорено Декември 11, 2012 Отговорено Декември 11, 2012 (Редактирано) Слушай мандолината на около 0:36 мин. Акустичната също го има - но това са си шумове от перце и т.н., вокалът е с малко "попс", но е добре. Ето я моята версия за около 3 часа. Ако нещо от него ти хареса, питай. http://spot-music.eu/images/stories/audio/OnTheLine.mp3 Редактирано Декември 11, 2012 от misterj Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 11, 2012 Отговорено Декември 11, 2012 Аз на колегата му бях писал няколко неща по Скайпа като... не точно забележки, колкото идеи за евентуално подобрение. В твоята версия поне едно от тях със сигурност е по-добре. Не слушам на същата система, за да преценя всичко, но мисля че е по-добре и може да му помогне. Цитирай
misterj Отговорено Декември 11, 2012 Отговорено Декември 11, 2012 Има още какво да се прави по микса - например да се "омекоти" атаката на китарите, но за толкова време, толкова. Цитирай
Recommended Posts