FFFDF Публикувано Ноември 21, 2012 Share Публикувано Ноември 21, 2012 Здравейте, Спазвам си обещанието и пускам нещо, което не е на Ибрям. Та ето линкче към видеото: Има дежурният брой грешки Специално тази мелодия я чух в едно предаване по БНТ1 (мисля, че се казваше "Надиграй ме"). И танцът, и мелодията ми харесаха много и реших да я извадя и да я науча (всъщност и танца знам де ). Сложил съм едно леко chorus-че, понеже са ми малко стари струните и дрънчат малко неприятничко. Не бих възразил, ако някой каже, че е орнаментирано доста безвкусно. Надявам се да ви хареса. Ще се радвам на всички разумни и правдиви коментари Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Ноември 21, 2012 Share Отговорено Ноември 21, 2012 (Редактирано) Почти добре! Клика ми скъса нервичките. Измисли вариант да го няма като записваш другия път. Запиши някаква подложка с китара или бас, или каквото те кефи. Ще стане направо слушаемо! Относно орнаментирането и хоруса - немам забеуешки. Въпрос на музикален вкус. Редактирано Ноември 21, 2012 от yotzzo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tozi Отговорено Ноември 21, 2012 Share Отговорено Ноември 21, 2012 Бравос. Две неща: 1. Слагай орнаменти навсякъде където имаш повтаряща се нота 2. Ползвай и четвърти пръст Ок още едно: махни хоруса - той е проява на лош и остарял вкус 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Ноември 22, 2012 Share Отговорено Ноември 22, 2012 (Редактирано) Ок още едно: махни хоруса - той е проява на лош и остарял вкус Я па тоя! Хорусът спасява нещата в 90% от случаите при лошо фразиране. Става почти добре. Не се набива на уши липсата на орнаменти... Не сме всички Джо Пас - справяме се кой как може. Но по принцип си прав - хорусът е деградивен и разгрАден, и води до морално и битово разложение! Истинските мъже ползват само кабел! Бате Бойко и Чък Норис свирят без ефекти. Редактирано Ноември 22, 2012 от yotzzo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts