in search of odd intelligence Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Не се стягай за малкото дете - това е най-образното описание, за което се сещам в момента. Много добре - по изпълнението има още доста работа, но знай от мен - имаш добри гласови данни, работи по гласа си - ще стане добър глас. Доколкото чувам си чист тенор. На колко години си? Ходиш ли на уроци? 22.Не Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Значи ще си останеш тенор. Походи на уроци, или поне чети статии из нета. Ако имаш желание мога да ти помогна с аудио-уроци. Може да се видим да поговорим. Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 (Редактирано) ами аз, принципно съм бас ....и баритон..... Редактирано Юли 31, 2006 от in search of odd intelligence Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 (Редактирано) Последен въпрос за да не става чат - щом си бас трябва да можеш да слезеш(тихо) до около си на контра - до на голяма октава - можеш ли? Ако не - до къде слизаш? А кой ти е най ниския стабилен и тембрен тон? А ако сутрин рано можеш да слезеш най-ниско до около фа на голояма, а като се разпееш или след дълъг ден, в който много си говорил - до ла-си на голояма, то тогава си чист тенор. За да не пиша много мнения - октавите по ред са субконтра, контра, голяма, малка, първа, втора, трета, четвърта... Свободна 1-ва струна на китарата е МИ на първа октава, а свободна 6-та - МИ - на голяма октава. Редактирано Юли 31, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Последен въпрос за да не става чат - щом си бас трябва да можеш да слезеш(тихо) до около си на контра - до на голяма октава - можеш ли?Ако не - до къде слизаш? А кой ти е най ниския стабилен и тембрен тон? ще ми трябва някой пианист за да не кажа някоя глупост. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Уф, начи тенденцията е следната: бирата изветря, а имаме кво? Имаме един добър тенор с кофти записвачка, един самоковски картоф с много почитателки и убава китара, изразителен глас и прочие. Освен това имаме един елегичен вълк с мноо Бережные ребята отзаде... И кво? За всеки по една бира по желание, щото всеки ме бъзна по свой си начин, а тва парче ми е особено. Търсача на интелигентност и Ядосания още не съм ги чул, ща ги чуя. Дамското мълчание е, хм, разбираемо, то за фльорци е писана таа балада, драги моми, булки и прочие скъм ъф дъ юнивърс... И затова не може да бъдете ем обект, ем субект, ем ви няма в джимейла. Тотално декласирани, хеле па и липсващи в миниолимпийската игрЪ. Рекох, казах, казах, хау, мяу. Запазва си Същият правото да номинира, блюстира, кастри/ра/, реанимира нови сполучили участници със съответната хмелна или друга опция за награда. Също така си запазва Тоа правото да организира конкурсщина на тема кой ще изпляска най-подобающе нещо по-така, нещо по-гръмко... Халфордец, нещо, Дикенсънец, Елиотец, па даже Бифърдец... Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Ще се радвам ако имаме тази песничка изпята и от някоя дама. Цитирай
Elly Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Е това вече ме провокира! Секи ден чета тука, слушам тука това ти онова ти, направо се разбих от кеф! И от пеене обаче! Знаеш ли, Същи, колко много репетирах! И колко варианти ми минаха през... гушката! И то не че съм репетирала от зор и притеснение, а просто щото само това ми остава Сми - така и не успях да намеря начин да се запиша, затова се кефя на инициативата пасивно... Така че силно се надявам, че последното ти мнение не слага точкакрайконецдиенд на това идейче, щото моя женска милост много се е амбицирала, обещавам!!! P.S. Докато пишех това, се е включило още едно мъж с мнение. Обръщението ми е и към него. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Гледайте "Бразилия" по канала. После ще говорим. Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 абе вии внимавайте да не се навия и аз, че тогава става лошо... за тези които ще ми чуят "записа" Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Ами... и аз да поздравя in search of odd intelligence. Имаш наистина хубав глас и пееш вярно с много малки забележки. Жалко, че нямаш възможност за по-качествен запис. Цитирай
Ivan Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Ами... и аз да поздравя in search of odd intelligence. Имаш наистина хубав глас и пееш вярно с много малки забележки. Жалко, че нямаш възможност за по-качествен запис. Поздравявам го и аз след като чух всички до момента записани,просто неговото изпълнение и глас ми допаднаха най Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Мерси. По-качествено мога в студиото с качествен мик. Вкъщи толкова за жалост. @ Мандалей, Благодаря ти, че ми прати китарното ти изпълнение Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 (Редактирано) Е това вече ме провокира!Секи ден чета тука, слушам тука това ти онова ти, направо се разбих от кеф! И от пеене обаче! Знаеш ли, Същи, колко много репетирах! И колко варианти ми минаха през... гушката! И то не че съм репетирала от зор и притеснение, а просто щото само това ми остава Сми - така и не успях да намеря начин да се запиша, затова се кефя на инициативата пасивно... Така че силно се надявам, че последното ти мнение не слага точкакрайконецдиенд на това идейче, щото моя женска милост много се е амбицирала, обещавам!!! P.S. Докато пишех това, се е включило още едно мъж с мнение. Обръщението ми е и към него. Ми давай, не се май. Интелигентнио търсач също ще се блажи с пенливо пиво... Други нема ли да се яват, ни съ коркайте, това е най-кавърираното парче в историята на тази част от Галактиката. Редактирано Юли 31, 2006 от sa6tiat Цитирай
Polyphone Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 За нищо @ Angermeans: Мисля, че идеята е да интрепретация на едно и също парче, за да може да стане някакво сравнение или де да знам. @Polyphone: Чoвеко, направо ме размаза с тия бек-ове Мерси, шефе! Връщам ти комплимента за чудесните изпълнения, които си записал. Цитирай
Recommended Posts